Kiitoksia kaikille komenteistanne.

Voi Marika mä en oo ees uskaltanu mennä sinne Silkweaverin sivulle, kun niin tekee mieli niitä kankaita ja nyt ei oikein oo mahkuja. Mutta kyllä minä vielä joskus....

Outi, laitoin sinulle sähköpostia.

Saara, kävin myös vastavierailulla blogissasi, sinullakin on paljon ihanaisia juttuja siellä. Olisin jättänyt kommenttia, mutta profiileissa ei ollut sellaista vaihtoehtoa, jota oisin voinut käyttää. Mutta toivottavasti terveiset tulee tätä kautta.

Ja olen itsekkin alkanut nyt miettiä, että kyllä minun Hassutukset on aika suuritöisiä. Sitten on vielä lahjuksia mielessä ja ensi vuodeksi alamme rakentaa joulukalenteria 2012 Ritvan, Pirjon ja Marikan kanssa. Pienellä porukalla on hyvä tehdä, sillä nytkin jo vähän kauhistuttaa mihin on ryhtynyt, 8 luukkua kolmelle on aika paljon... Kun sitten se Maaliskuinen Joulukoriste Rieha alkaa niin mää taidan hukkua pistelyihin. Mutta ei olleskaan huono hukkuminen, onpahan tekemistä... Ei kai ristipistoihin voi kyllästyä niitä hurjasti tekemällä?! Vai voiko?!

Mutta sitten ne Hassutusaloitukset. Eilen, RistiPistoHassutus no 5, sain aika pitkälle pisteltyä Jardin Priven "Joyeux Noël aux Rennes". Ja kun juuri kauhistelin isoja töitä niin tämä ei ainakaan sitä ole... Eikä 6. päivän työkään.

RistiPistohassutus numero 6. Tralala "Jolie Maison". Floballe yhden yli ja ohjeen mukaisella Atalien Rubis -langalla pistellen.

Tänään olen pistellyt useampia eri töitä, kun ois muutama lahjus jotka halajaisin tässä tehdä mahdollisimman pian, kun ne ois oikeestaan saaneet olla jo valmiit... Mutta sitä on niin hidas jossain mielessä.

 

Että tämmöiset kuulumiset täällä, kuis siellä?