Eilen sain Noralta viestin, että hänelle tekemäni saksikoristevaihtopakettini oli saapunut perille. En enää eilen viitsinyt tulla tänne höpisemään, vaikka poltteli koko illan. Ehkä asiaan vaikutti sekin, että isäntä oli leiriytynyt nettisurffailemaan tälle koneelle ja minun kaikki jutut on just tällä. En raaskinut ajaa häntä pois ja aattelin, että kerkiää sitä tänäänkin. =)

1579613.jpg

Noralle lähettämäni paketti sisälsi kaikenmoista vaalenpunaista juttua. Saksikoristeen: Malli kirjasta Répertoire des frises/ Valérie Lejeune, lanka Pomme de pinin "Au coin du feu", kangas luonnonvärinen pellava 40 counttia ja keskellä vaaleanpunaiset helmet. Avaimenperän: HelmiQ:sta tilattu lasinen aarre ja samaiselle pellava kankaalle nakuteltu pieni tyyny. Toisella puolella on malli edellä mainitusta kirjasta (unohdin kuvata sen) =). Lankoina avaimenperässä käytin DMC:n 758 ja 335. Minä en muistanut näpertäessäni Lennun vinkkiä laittaa kolikkoa saksikoriteen sisään. =( Mutta jospa se silti toimii. =) Ja muuta pientä vaalenpunaista siemeneksi tuleviin askarteluprojekteihin.

Harmitti vietävästi, kun en muistanut Noralle kirjoittamaani kirjeeseen laittaa noita kaikkia yksityiskohtia, langan merkkiä jne. Vanhaksi sitä on tullut. =)

ps. Kiitokset kauniit kommentoijille kannustuksesta ja Marika, yritän muistaa ottaa ne kirjat mukaan Oupsitapaamiseen... Pitäs varmaan pakata ne jo nyt, kun vanhuus oirehtii. =) Mutta jos pakkaan ne jo nyt, niin muistanko ottaa oikean kassin mukaan?! Elämä on täynnä jännitystä. =D

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png