Arvakkaapa mitä?...

No, ihan ensiksi kiitoksia kaikille onnittelijoille ja komentaattoreille ja Sari! Olet aivan oikeassa, minullahan se maailman paras ristipistonaapuri on!!! Ette tiiäkään mitä Lennu aina joutuu kestään. =D ;)

No?! Joko arvasitte?! Minua synttäretettiiin tänäänkin!!! =D Aivan mieletöntä ja jonkilaisessa hassuuden huumassa ja suurien toiveiden täyttämänä kävin päivittämässä blogin toivelistaa! =D Mutta mites se sanonta menee "Kolmas kerta toden sanooo", että mahtaa loppua tälle erää nää hurjastelut. =D Vai miten tuo nyt pitäs tulkita, loppu vuosi yhtä hurjaa lahjojen täyteistä elämää?! Dream on! Oisko aika hypätä todellisuuteen?! Kuiteskin Marika onneton kävi yllättämässä minut kolmantena henkilönä tänä viikonloppuna... Lienenkö ansainnut tän, kun olen itse niiiin huono yhteydenpitäjä ja muistaja!!! Mutta kahtokee mitä sain!!! Vannon ja vakuutan, että ajatuksissa olette ja hyviä aikomuksia on paljon, mutta kun on paljon myös sitä saamattomuutta ja laiskuutta. =D

Kiitoksia Marika. Ihana Marikan itsensä tekemä pöllöpussukka (voi kumpa minäkin osaisin) Ja tuota punaista Taikamukia minä olen himoinnut!!! Ja kaikki tämä saa minut kyllä ymmyrkäiseksi!!! Ehkäpä se vanheneminen ei niin kauhian pahaa olekkaan, varsinkaan, kun näytän olevan näin materialisti. Kahtokee nyt mistään hinnasta ei voi aatella positiivisesti vaan ihteesä on ruoskittava vaikka sitten Hammasharjalla!

Miten minä ikinä raaskin käyttää mitään näitä jutskia, joita viikonloppu ja synttäripäivä on minun osakseni antanut?! Kuumeilukin unohtuu tässä ja innosta hihkuen hippasen täällä kotossa ja sitten se kuume taas nousee! =( No, eiköpähän  se siitä, kun huomenna mennään mediasatuilua opiskelemaan. =)

Oletteko muuten huomanneet, että Hassutus loppuu kohta!!! =( Olemme jo yli puolen välin!!! Tulee ikävä tätä puuhaa!!! Eikö voitaisi ensi vuonna ottaa uusiksi?! Niin, ja aatelkaa jos otettas semmoinen useamman vuoden projekti, että ensi vuonna 1.1 alkain pistellään joka päivä aluille joku uusi työ, ja jatketaan sitä niin kauan kuin mallivarastoa riittää? Kuinka moni on mukana?!

Tässä 9. Hassutus, jota pistelin asianmukaisesti Ylpeyden ja Ennakkoluulon Mr Darcyn kanssa, siis Colin Firthin. Little House Needleworksin : "The Bookshelf" Jäi tähän pisteeseen, kun tuo ruukun väri oli kankaan kanssa niin saman väristä, että piti ehtivä toinen lanka siihen. Muuten en tästä työstä ole lankoja vaihdellut. Ihanaa ois joskus saada myös alulle LHN:n "The Library", mutta se jää toistaiseksi odottelemaan pistelijäänsä.

Tuhannet kiitokset teille ihanaisille!