Jaahans tuo aika se on sitten armoton kaveri! Ei se riitä oikein mihinkään ja sitten sitä vallan lamaantuu täysin, kun tuntuu ettei kerkiä mihinkään. Kiitoksia vain kommenteista ja kannustuksesta. Tehdäänpäs nyt jonkin moinen tilannekatsaus. Taitaa hevonen karata käsistä näiden pistelyiden kanssa, mutta mitäs me pienistä villihevosista!

Hassutuksen kanssa ammuttiin sitten niin yli kuin voitiin. Jo 16.1. pisteltiin ylimääräistä, eli sen olenkin blogannut jo, mutta sen jälkeen tehtiin vielä 16. aloitusta. Huh!!! Pieniähän ne olivat, mutta pienistä pisarista kasvaa suuria jokia tai jottain sinne päin. Joka päivä 1.2 asti aloitin siis uuden mallin Valérie Léjeunen kirjasta "Répertoires des frises", mallit olivat sellaisia joita en ole ennen pistellyt. Tapasin muuten kyseisen rouvan Pariisissa messuilla mennä viikolla. Tai no tapasin ja tapasin, seisoin vieressä, kun Lennu toimitti asioita hänen kanssaan. Seisoin silmät ymmyrkäisinä ja päässäni soi vaan, että kiitos ihanasta kirjasta! Enpä sitä ääneen tohtinut sanoa. =D

Nyt on sitten kesken 37 työtä, alkamassa on RR kierros johon olen jo omani pistellyt, parhaillaan on käynnissä synttärivaihto ja kohta käynnistyy kesävaihto ja nyt on Kuäk viikko ja ja ja ja.... Jossain joku joskus ehkäpä siellä seitsemännessä taivaassa suunnitteli PariisiHassutusta malleista joita ostimme Pariisista. Ilmeisesti tämmä seitsemännen taivaan kuiskuttelija on ollut yhtä väsynyt reissusta kuin minä, kun hänestä ei ole kuulunut mitään. =D =D Viime vuotisen PPn, joulusellaisen, sain pisteltyä sellaiselle mallille, että se odottaa vain viimeistelyä. Saa nähdä koska joudan ompelukoneen äärelle, ennenhän en viitti siitä kuvaa esitellä.

Pariisista kotiuduttiin tosiaankin sunnuntaina. Niin oli ihmisen lapsi väsynyt ettei jaksanut oikein muuta kuin kaatua suorilta jaloilta sänkyyn! Mutta mikä ihana paketti minua odottikaan kotona! Oupsin synttärivaihdon ystävänpäivä osuus!!!

Aivan mielettömän ihana projektipussukka! Ihana kangas ja malli ja värit!  Pussukka on niin hyvin tehty, piilovetoketju on aika hauska. Malliin en ole koskaan aikaisemmin törmännyt, ihana se on. Tietääks kukaan suunnittelijaa? Lämittettävän sydämmen kanssa piti ensin tehdä vähän tuttavuutta, että selvisi mistä on kyse. Aivan ihana kapistus tälle kylmävarpaalle. =D

Vasemman jalan pottuukko on Parriisiin marssista vieläkin puuduksissa! =)

Tunnelmia Pariisista

Ensin hankittiin sateenvarjot, että aurinko paistaisi.

Lovressa tapasin Mona Lisan, mutta Raphael eli Raffaello Sanzio da Urbino on suuri suosikkini.

Iltakuva hotellin ikkunasta kuun kimmellysten häikäisemänä.

Hotellin ikkunasta aamuhämärässä. Kohta varmaan tulee Maija Poppanen ja pienet nokikolarit.

Messut 2011, hiljainen hetki, vilkkaana aikana meinasi joutua tallotuksi ja kyynerpäitä oli sallittua käyttää.

Eiffelin torni ...

... ja tornin juuren puskassa!

Notre Damen sillalla aamuvarhaisella, ND kuvaajan seläntakana.  Loppupäivn sitten olikin pilvessä ja satoi!

Numeroa 55 olisi tehnyt mieli koputtaa... Onkohan vielä palattava Pariisiin... Kuka muistaa kadun nimen!?