Mutta mitäs me siitä... Olen osallisena kahteen jouluvaihtoon ja suunniltelmat vaihtelee päivittäin, mutta kaikist´ ihanintahan onkin suunnitella ja fundeerata. Maailma kun on täynnä ihania malleja, jotka kaikki olisi kiva tehdä joskus. =)

Meillä oli sitten Oupsi tapaaminen tänään. Joten nyt voin tännekin kirjoittaa kuvien kera! =) Meillä oli Oupsin porukoiden kesken salajuoni yllättää Lennu synttäripeitolla. Kaikki oli Jaanan (hällä ei ole blogia) ideaa ja innolla olimma kaikki mukana juonessa. Ja ette usko että olikin vaikeata olla kertomattaa tai siis lipsauttamatta salaisuutta julki. Eräänkin kerran aloin puhumaan salaisista jutuista Lennulle ennen kuin tajusin ettei saa puhua asiasta. Mutta onneksi salaisuuksia on/oli ;) useampia vireillä, niin aina sai tilanteet pelastettua! Lennulla ei ollut aavistustakaan koko jupakasta ja kyllähän me tytöt sitten herkisteltiin 12 emännän voimin. Täysillä vatsoilla jaksoikin herkistellä. =D Taisi olla kaikkien aikojen Oupsin pitopöytä... No, ainakin melkein.

Tässä minun osuuteni Lennun synttäripeitosta. Lennu varmaan laittaa omaan blogiinsa kuvan koko peitosta. ;) Mukaan sai laittaa pikku paketin, kun alunperinhän oli tarkoitus tehdä sellainen lokerikko, mutta juttu paisui kuin paremman kokin pullataikina. Ja hyvä niin, sillä lapputulos oli komia. Peiton ompeli kasaan blogiton Ritva.

                   1922092.jpg

Tämän kissan löysin Cross Stitcher -lehdestä numerosta 4/2007. Mallin nimi oli "Colourful Cats" ja suunnittelija Jane Henderson. Tunnustan kyllä väritelleeni tämän kissan sitten ihan itse. =D Mallin teko sattui saumaan jolloin olin ihastunut uuteen löytööni. Nimittäin DMC:n Color variations väreihin ja niitähän piti sitten testata.

Kaikenmoista pisteltyä oisi valmiina, mutta kun ei saa viimeisteltyä. =/  Miksi ihmeessä ihminen on näin saamaton kyseisen asian suhteen... Muutenhan olen reipas ja silleen. ;) Mutta...

Kuiteskin viime kirjoituksessani ilmoitin aikeeni hyvitellä ihan muuten vaan paria ihmistä, koska oli se hyvä kiertämässä täällä blogissani...

Blogitonta Ritvaa hyvittelin, yllätys yllätys biscornulla! =)

                       1922118.jpg 

                      1922123.jpg

Saria hyvittelin,  yllätys yllätys biscornulla! =)

                      1922155.jpg 

                      1922161.jpg

Ja ette varmaan ikinä arvaa mistä kirjasta kummankin biscornun malli on?! =) Valerié Lejeunen "Répertoires des frises" -kirjasta tietenkin ja Ritvan biscornu on malli 712 edestä ja takana hiukan karsittuna versiona. Sarin biscornun kuviot ovat osia malleista 29, 888 ja 402. Sarin biscornussa käytin Carries Creationsin "Dusty Rose" -lankaa ja DMC:n 3362:sta. Ritvan Biscornussa värit oli taasen DMC:n Colorvariations 4240 ja 931.

Olen tehnyt 16 biscornua ja numerot 17 ja 18 ovat työnalla ja numero 19:sta suunnittelen parhaillani. Siis en ole tehnyt montakaan biscornua. Tämän kerron vain siksi, että tännään joku Oupsitapaamisessa kysäisi, jotta montakos olen tehnyt. =)

Päätän raporttini näillä sanoin:

"On niitä jotka jäävät ja toisia jotka lähtevät, niin on ollut aina. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi."

                                                        ~ Muumilaakson marraskuu 10

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png