Kiitokset teille kaikille alkumetrien kommenteista. Blogilistalle en ole vielä saanut kirjauduttua, kun meinaa ujostuttaa. ;) Ja olen vähän hidas ja laiskakin. =D Mutta kotsotaanpas nyt...

Uusi vuosi alkoi sitten. Kamalalla räiskeellä ja rutinalla. Koiruudet ei peljänneet pauketta, mutta eipä täällä meidän peräkylällä niin kamalasti räikänytkään. Boogien piti vain pari kertaa haukkua "Olisivat paukuttelematta" haukkua. =) Totoro vaan nyökytteöi vieressä, kun se ei viitti haukkua. ;)

Joulureissulla neuloin Novitan harmaasta HipHop langasta myssyn tupla langalla. Kuvat on kyllä aika surkeat. Kamerapuhelimella otettu, kun annoin myssyn siskolleni joululahjaksi ja kuva piti ottaa äkkiseltään... Malli on Moda 5/2007 lehdestä korvalappumyssy ja äiti virkkasi kukan. Minusta on mitä ihaninta suunnitella aina koristetta ja mies jo vähän ihmettelikin, että pitääkö se aina laittaa jokin koriste. =D Työn alla on myssy ja huivi... ja kukkia syntyy taas. ;) Napit on kans suuri intohimoni. ;)

Joulureissulla tuli pisteltyä yksi salainen projekti valmiiksi. Siitä ei sen enempää, mutta kyllä noi ihmiset ihmetteli, jotta enkö malta lomallakaan olla tekemättä käsitöitä. No en malta. =D Jotenkin ei vaan osaa olla muina miehinä. Kivempi on näpertää koko ajan jotain tai ainakin suunnitella.

 

1173519.jpg        1173518.jpg

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png