Nyt on sitten käynyt niin onnellisesti, että varsinaista hassutusta on minulla enään jäljellä vain yksi työ. Tänään viimeistelin 14. työn. Jatkohassutusta on jäjellä vielä se viisi työtä, mutta tähän pyrin, että saisin nuo viisitoista hyvälle mallille. Elikkäs saanko esitellä Kirjahyllyn.

Malli on Little House Needleworksin "The Bookshelf". Kuva on erittäin huono, pahoittelen. En näy enää koskaan olevan kotona päivänvalon aikaan. Enkä jaksa jäädä odottamaan aikoja parempia, elän hetkessä. Kuvassa kajastaa pihavalot ja meidän "elävä" kirjahylly. Mutta mitäs me pienistä vaan esitellään toinen yhtä kurja kuva!

Viimeistelin tämän meidän PPn (oliko se pistele tai pimahda, vai mitenkä se oli) RR:n vihdoin ja viimein. Tätä pisteltiin 2010 ja mukana olivat: Tyttö/lamppu ja pupu MARIKA*, Joulupukki ja lyhty TEIJA*, Tyttö/poika ja kelkka MINNA*, Oksa ja joulupallo LENNU*, Tonttu nuotiolla TUULA*, Poro/tyttö ja reki VIRPI*, PipariPoika ULLA* ja Lumiukko kuusen juurella MARJA*. Kiitoksia tytöille tämä "Vanhanajanjoulu" -teemalla liikkeelle lähtenyt työ on aarrre. Siinä on se joulu ja nyt se koristaa olohuoneemme seinää. Viimeistelin vaatimattomasti, että pistelykset pääsee oikeuksiinsa. Vaikka vaatimattomastihan minä aina ompelen, vinoon ja silleen!!!

Kiitoksia vain edellisen kirjoituksen kehuista tai eihän sitä kirjoitusta kehuttu vaan niitä pistelyksiä. Rasiat on kertakaikkisen ihania juttuja! Olen niin hävyttömän tyytyväinen tuohon Marjalle tekemääni lumiukko rasiaan, että jalkapuuhun joutaisin... Mutta on se hyvä, että joskus tekee itsekkin jotain mihin on tyytyväinen!

 

Mutta nyt katkes ajatus ja tää blogikin alkoi tehdä outoja niin on parasta poistua nukkumaan ja palata tuonempana asiaan!