Täällä kirjoittelu on tainnut jäädä vähän paitsioon viimeaikoina. On muka ollut niin kiirettä ja kaikkea säätämistä ettei ole paljoon mihinkään sitten joutanut.

Suurinta mielenliikutusta ja säätöä on viimeaikoina aiheuttanut ulkomaan matkailu. Toiset ne kehuskelee muilla saavutuksilla 11 900 metrisessä pilvimaassa. Mutta meikäläinen se kävi sitten nuohuamassa lentokoneen lattioita ja voitte uskoa jotta hävetti! Pieni kone täynnä ihmisiä ja lento myöhässä. Oulun kentällä istuttiin puolitoista tuntia koneessa, kun ruokatoimitus ei toiminu. Suomen aikaa oltiin viideltä aamulla määränpäässä. Kuiteskin makalla sai ihailla ihanaisia maisemia. Lensimme mm. Lontoon yli ja ne valot ja kaikki. Minulla heräsi hillitön halu painaa nappulaa niin kuin bussissa, että jäisin tässä pois, kiitos. Mitähän lentoemoset oisivat sanoneet? Jännitys ja hapenpuute johtikin sitten siihen nuohous vaiheeseen, kun ihmiset alkoivat jonottaa vessaan, tuntui etten enään kestä. Pyörtyä kupsahdin sitten suorilta jaloilta, kun kävin apua kysäisemässä lentoemoilta. Ennen kuukahtamista ilmoitin hyvin tramaattisesti, että nyt mä kuolen! Jösses, että sitä pitää munailla itteensä vaikka missä.  Mutta niin sitä vaan selvittiin kotiin ja reissu oli ihana. Lämmintä oli koko ajan yli 25 ja parhaimmillaan 30 astetta. Liikaa minulle, mutta uudestaankin aijotaan mennä.

Ennen reissulle lähtöä tuli ilmoittauduttua Oupsin PP vaihtoon. PP=Pistele tai pihalle tai pimenä tai jotain sinne päin. Se on tuo huumorin kukka joskus melkoisen hurja kukka Oupsilaisittain. Mutta hauskaa meillä oli Oupsi tapaamisessa, kun PP:tä suunniteltiin ja saattoipa olla sen jälkeen sähköpostien vaihtokin Ouspin hervottominta ja vilkkainta aikaa. Sanaleikit ovat näköjään Oupsilaisten salainen intohimo PP:n vääntelystä ja kääntelystä päätellen.  

Ennen matkaa saavutti huippunsa myös Oupsin minivaihto. Tässäpä sen satoa, vaikka kaikenhan te oletto jo nähneet Tuulan ja Marjan blogeissa. Tiukat oli säännöt tässä vaihdossa ja minusta tuntuu etten osallistu mihinkään mini juttuihin enään koskaan!  En tykkää näperrellä mitään hirmusen pientä, kun nää mun cocktailkurkkusormet ei taivu. Mutta sain kuin sainkin väännettyä jotain Tuulalle ja tässä on kuvallisena vääntelyn tulos:

Edestä näin, takaa sitten toisin päin...

Viimeistely sai olla kooltaan maksimissaan 4 x 6 cm ja sen kokoinen avaimen perä on. Malli on lehdestä "De fil en aiquille" n:o 25/december 2007-Janvier 2008. Se on pistelty floballe yhden yli, floba on huippu kangasta siihen yhden yli pistelyyn. Lankana käytin Carrie´s Cretionsin "Blue Dreams". Koko paketin teema olikin sitten sininen, kun Tuula toivoi sinistä.

Marjalta sainkin vaihdon toistamiseen jo melko vähälle aikaan. Enkä pane pahakseni, kun näinkin ihanan rasian sain ja lumisiahiutaleita ohjeena.

Tässäpäs oli sitten tämän seudun kuulumisia, tällä pimeässä istutaan ja pistellään. Pistely projektit vaan lisii ja tuntuu ettei aika riitä mihinkään. RR:kin edistyy. Saan kohta kuudennen kankaan pisteltäväkseni ja kuinka ollakkaan se on Marjan.  Vitsi, kun saisikin sen pian käsiinsä. Alkaa olla Oupsi Village jo melkein asuttu.

Terkkusia kaikille sinne ruudun toiselle puolen ja kiitoksia hurjasti kommenteista ja odotan niitä lissäää.