Ja niin lähti systeri junalle, mutta sitä ennen yritin ottaa lähikuvaa siitä edellisen kirjoituksen keijutyöstä... Olen niin tyytyväinen tuon työn värimaailmaan, mutta en kuvaustaitoihini.

Minulla oli muuten maailman ihanin Joulukalenteri tänä vuonna. Tässä sen satoa, muutamalla extramaininnalla ryyditettynä.

Tuo Aanmaan sydänkaulakoru on viimeaikoina ollut ehdoton suosikkini. Pinta on kaunis, ei tasaisen punainen, me like it!

Ihana nappirasia, ei ymmärrä tekijän väitteitä huonosta jutusta.

Nämä hankittiin kuulema selkäni takana taannoisella helmikuisella Pariisin reissulla. Kalenterin kasaaja oli nähnyt kuinka ihastelin näitä. Se on kuulkaatten karmeaa, kun luultavasti kerran elämässä pääsee Pariisiin ja ristipistomessuille ja ei raski jotain ostaa, kun piheys iskee kesken kaiken hauskan!!!

Luukusta 24 tuli näin mielettömän ihana koriste!!! Ihan nappijuttu kaikkinensa. Suuri ja kaunis kiitos naapuriin!!!

 

Pussseja tuli tässä ommeltua enemmänkin ja yhden RIstipistoHassutusJatkotyön viimeistelin näin... Ja sori, mää en ossaa valokuvata!!! Niih ja suklaata män tähänkin pussiin, vaikka ois sinne voinna laittaa omenia, pähkinöitä tai jottain muuta mielikuvituksellisempaa.

Suuria oli minulla suunnitelmia, kun ystäväni antoi minulle kankaan paperinukkeja. Kankaan palassa oli 8 erilaista ruutua joissa jokaisessa oli erilaiset paperinuket, 6 tyttö ja 2 poikaa. Ystävä sanoi, että saan pitää kankaan, mutta tosiaan suunnittelin suuria tekeväni kankaasta hänelle ja mites se satu menikään... Kukkarot tai siis tässä tapauksessa tyynyt tuli. Tein siis kaksi tyynyä, joissa oli tyttö ja poika pari eripuolilla tyynyä tietysti. No, jokuhan voip sanoa, että yksinkertainen on kaunista... Ja ainakin yksinkertaisia ovat nämä minun ompelukseni. Kahtokkeepa...

Tässäpä ensin tyttöset ja sitten käänetään tyynyt...

Ja poijjaat löyty sieltä.

Jokohan se ois siinä se joulujuttu? Hmmm... 362 päivää tai 51 vko ja 5 päivää...