... Tai oikeestaan nää on pistelty jo. Mutta heti kun saan tämän kirjoitettua niin aijon käpertyä sohvan nurkkaa pistelemään jottain mukavaa.

Kiitoksia taas ihanista kommenteista edelllisiin postauksiin. Minä täällä kaikenlaisia projekteja aloittelen ja kauhealla tohinalla yritän saada vanhoja tehtyä. En kuitenkaan stressaa mistään, läskit lähtee jos lähtee ja ristipistot on niin ihana harrastus, että ei sitä tohdi stressillä pilata. Niinpä olen itselleni julistanut ensivuoden Annen vuodeksi eli en aijo osallistua vaihtoihin. Se voi kyllä tuottaa melkein yhtä suurta tuskaa kuin juuri alkamani läskinkarkoituskuuri. Mutta nyt puhaltaa jostain oudon energisestä suunnasta. Ensi vuoden RistipistoHassutuksestkin on jo vain kankaiden huolittelua vaille valmiit pistely urakan aloitukseen. Meinaan kyllä ihan ittekseen ehkä lisätä muutaman aloituksen siihen perään.

Minulla on enää yksi pistely vaihtojen tiimoilta tekemättä... No voi olla, että jos Lennu järkkää vielä jouluvaihdon niin siihen on ehkä osallistuttava... Hassutus pistelyitä on 3 oikeaa ja 7 jatkettua tekemättä. Ja kyllä, ensivuoden hassutukset on aika isoja, alan tajuta sen pikkuhiljaa.

Tässäpä on kuva 2011 12. valmistuneesta hassutustyöstä, siis viimeistelyä vaille vajaasta.

Tämän tyylisen mallin kun sais vielä pöllöllä niin oispa ihana.  Tämä on siis Bent Creekin "EduCATed".

Viime postauksessa mainitsinkin Ranskassa pelastuksen kohteeksi joutumisestani ja ystäväni Leena on saanut sen kerran jälkeen pelastella minua vaikka miten monesta ongelmasta ja aina yhtä iloisesti hän sen tekee, kiitos siis ihanasta ystävästä. Hällä oli tässä synttärit ja minä pistelin Kissa-rasian. Malli on Tralalaan "Chats Malo". Hieman piti kissan väritystä muuttaa, kun ei mallin mukainen väri näkynyt kankaasta.

Kansi

Pohja

 

Huomenna on RR-bileet, että voipa tulla pian uutta postausta. Mutta tällä kertaa ihanaa viikonloppua kaikille!