Moikkelis kaikillen! Kiitoksia ihanista kommenteista teillens. Pikkasen meinaa painetta lykätä kirjoittaa tänne... Kun en oikein koskaan ole ajatellut mitä kirjoitan, kirjoitan vain. Ja nyt sitten... No, pitää lakata ajattelemasta, niin eiköhän sillä kaikki korjaannu. =)

Puhua en ainakaan pysty, kun flunssa on siirtynyt pesiytymään äänihuuliini ja kuulostan melko murrosikäiseltä pojalta, ainakin aika-ajoin. Hiljaahan sitä pitäisi olla, mutta ei se minulta oikein onnistu, kun sitä juttua just silloin ois toimitettavana, kun ei saisi puhua. Tänään töissä oli aikasta hankalaa, mutta huomenna majailenkin varmaan kellarissa koko päivän. Sitten minulla onkin ruhtinaalliset 8 päivää vapaata! =)

Vapaalla valmistellaan Robbausta, joka alkaa olla jo aikasta hyvällä mallilla. Siis oma taloni omassa Oupsin Village Round Robbingissa. Muuten siinä ois vielä pisteltävää, mutta loput ajattelin pistellä sitten, kun Robbini palaa kierrokseltaan, siis noin 1,5 vuoden kuluttua! Kamalan pitkä aika! Ja muitakin vaihtoja ois siis pisteltävän, ihan sormia syyhyttää...

Syyhyttää ihan siitäkin syystä, että viimeistelyosasto on ahkeroinut. Minulla ei ole kuin yksi viimeistelemätön työ. Okei on myös yksi biscornu, mutta sitä ei lasketa, kun se on hauskaa viimeistelyä. ;) Veimme työpaikalleni näyttelyyn Lennun kanssa töitä, niin nämä kaksi on nyt siellä, joten niitä ei viimeistellä tässä kuussa! Ja eiks ole todella pätevä syy?! =)

Viikonloppuna sain viimeisteltyä surullisen ja mieltä kairanneen työn... Kesällä 2007 törmäsin kirjaimellisesti Oupsiin Lennun muodossa. Ilmoitin hänelle kyllä olevani ujo ja hiljainen, mutta päätin sitten lähteä Oupsi tapaamiseen. Ensimmäisessä tapaamisessa aloin sitten pistellä semmoista apilaketjua. En ollut pistellyt pitkään aikaan ja olin vähän hukassa... Jatkoin pistelyä sitten Kalajoen viikonloppuna Oupsilaisten kanssa ja voihan hirmulisko! Porukalla sitten huomattiin, että olin pikkuhiljaa siirtänyt apilarivistöä. SE lähti vanumaan kivasti pitkää kangasta nurkasta nurkkaan. =( Purin siis kaiken mitä noilla kahdella tapaamisella olin pistellyt!!! Vähänkö veetyylitytti! Mutta pakko oli purkaa, vaikka tyttäret yritti ehdottaa suunnitelmien muuttamista niin, että vinous ei haittaa! Mutta kun vinous ei kuulunut suunnitelmiini, niin purin kaiken ja pistelin uudelleen. Sittenpä lykkäsinkin sen jonnekkin ja yritin unohtaa. Mutta nyt on kevyt olo, kun sain sen kaiveltua koneen paininjalan alle. Kuvat on huonoja... Mutta vihrulaisella kankaalla viimeistelin apilaiset.

                      

                      

Ompelin apilakankaan ja ruutukankaan niin yhteen, että pisteltykangas jää koholle reunoistaan. En osaa paremmin selittää ja kuvani eivät taaskaan kerro tuhatta sanaa! Tai miten se nyt oli... =) Apilat on pistelty DMC:n 92 numeroisella langalla ja kangas on jotain johon voi pistellä. =) Apilamalli on kirjasta : Kristiina Kalliojärvi : Ristipistoja. Tuikkukipposet ostin ihan tätä liinaa ajatellen Party Liteltä, joskus viime vuonna kai... Aika on aika hämärtyvä käsite minulle nykyään. Sitä se vanhuus teettää. ;) Rouvikko on senkin tautta iloinen, että Keisari muisti kehua liinaa ja sanoi, että sehän voi jäädä nyt pöydälle, kun joululiinan siitä otin pois kuvausta varten... Ajattelin kyllä, että oisin laittanut tämän lähempänä kesää pöydälle, kun on niin kesäisen näköinen tämä malli. Keisarin kehut nyt sitten osui oikeeseen paikkaan, niin ei raaski sitä liinaa ottaa ihan heti pois tuosta pöydältä. ;)

Että semmoista tälle erää. =)