Kiitokset kommenteista kaikille teille ystävällisille ihmeisille. =)

Lentää aika tuo eikä kerkiä mihinkään tai tekemään mittään. Minulla on joko ajankäytön kanssa ongelmia tai sitten muu elämä haittaa harrastuksia?! Mieten lienee?! Mutta äkkiä ne päivät vaan vierii. Tuntuu, että vastahan minä sitä Ritvaa yllättelin...

... No sen jälkeen on tapahtunut yhtä sun toista...

Tiistaina oli Oupsitapaaminen, jonka tiimoilta on poskiani kolottanut urakalla. Naurulihakset on huippukunnossa. ;) Mutta kyllä minua jo taas nolottikin se höpötys... Pika arpajaiset pidin sitten... Meinasin blogissa pitää pienet arpojaiset, mutta Ritva osallistui jo siihen ja voittikin palkinnoksi NHL tai siis LHN- mallin "Peach Tree Cottage". Tässä tapauksessa voimme käyttää vanhaa sanontaa "Nopeat syövät hitaat". Arpajaisista ilmoitettiin, osallistuttiin ja voitettiin yhden pienen pienen punaisen sekunnin aikana. =) Kaiken höpinän keskellä totesin olevani lähdössä Ritvan kanssa häämatkalle, mutta niin oli kovat porinat, että emme päässeet vielä yhteisymmärrykseen matkakohteesta. =) Toivottavasti Täti Tärkkelykset kokoontuu taas pian, että voin yrittää jälleen kerran käyttäytyä hillitymmin... Harjoitus tekee mestarin, kun eivät vaan nuo onnettomat yllyttäisi aina niin. =) Mikäänhän ei ole koskaan eikä milloinkaan minun syy! Lennun poika oli kutsunut meitä Täti Tärkkelykseiksi ja ilman muutahan hän ajatteli tärkeitä tärkättyjä ja hillittyjä teetä siemailevia ladyjä. ;)

Mitäs sitä muuta....

Biscornu 24 valmistui ja 25 on työnalla. Salaisia biscornuja nämä, niin en voi näyttää kuvaa niistä, mutta tässä yksi biscornu josta kerkesin jo ajatella hyvää. =) Nimittäin pistelin tämän biscornun toisen puolen Oupsitapaamisessa ja luulin ettei virheitä syntynyt, mutta kissan viikset. Kavensin mallia pituus ja leveys suunnassa yhden onnettoman piston verran. =) No, eipä tuo biscornu numero 23 nytä kovin kärsivältä...

1240561606_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli on Repertoires des Frises kirjasta, yllätys ylätys! =) Lanka on Pomme de Pinin "Réverie" ja Dessing DH:n "Fil Mohair" -lanka.

Virheistä puheen ollen... Olen RR Oupsikylähankkeessa pistellyt kasaan yhden talon. Marja-Liisalle tällä kertaa. Purkutöitä piti tehdä taas kerran ihan viimemetreillä, kun ei luonto anna myöten. Kukaan tuskin ois huomannu virhettä, tai niin jotkut väittää, mutta en pystynyt pistelemään sitä enkä mitään muutakaan työtä ennenkuin olin purkanut ja korjannut virheen. =( =) Kullakin on luontonsa. =D

Useampia uusia projekteja ois mielessä, mutta aika se aika. Biscornu variaatijoitakin on maailmalta saatettu tietooni ja ne vain koputtelevat tuolla ajatuksissani toteuttajaa. Heti kyllä niihin paneudun jahka... Tuli tässä ilmoittauduttua Oupsin perinteikkääseen Kesävaihtoon jonka luovutus on heinäkuussa. Aiheena tälläkertaa meri. En itse ole yhtään merihenkinen, mutta olen ihan rakastunut näihin vaihtoihin, kaikist mukavinta on pistellä toisille. =) Omat työt vaan kasaantuu. ;)

Jossain edellisistä postauksissa Totoron alla oli tyyny jonka kassamisesta olin aikoinaan tosi ylpeä. Olen vieläkin, saumat kun ujahtelivat sujuvasti ja tuskattomasti suoriksi. ;)

1238954499_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä on täällä ollut vähän "koiraongelmiakin". Kuvassa köllivällä Totolla meni anaalirauhaset tukkoon ja kehittyi sinne sievä pieni paise. Tai liekö tuo niin sievä ollut... Kellään ei ollut siinä vaiheessa hauskaa, mutta nyt on takamus ehta taas ja porskutellaan vanhaan hyvään malliin.

CA300508C878B1A059990DCE7ECE5026.png