Joulu-tammikuussa näkyy paljon tulevan päiviteltyä. Sain kolme työtä viimeisteltyä ja niistä kaksi tuli itselle joten voinpa niitä täällä esitellä. Kumpikin valmistunut työ on hassutuksesta tältä vuodelta. Olen saanutkin hassutuksen tosi hyvälle mallille!

Elikkä varsinaista hassutusta on enää yksi työ pistelemättä ja kaksi viimeistelemättä!!!! Ylimääräistä hassutusta on viisi pistelemättä ja kaksi viimeistelemättä. VOitonpuoleella siis olemma. Ens vuoden hassuttelut huutelevat laatikosta, tekisi mielein aloittaa pistely, vielä pitää kuitenkin odottaa. Siinä odotellessa vois tietty huolitella kankaat noihin kaikkiin 20, kun nyt vihdoin ja viimein sain taas tuon saumurin yhteistyökykyiseksi.

Mutta tässäpä tulee Belle Pepper. Aika prameahan siitä tuli, mutta me like it ja itsellenihän sen teinkin. Kehyksissä on lasi, enkä viittinyt poistaa sitä toisin kuin Boriksesta jossa se kehys ois tullu liian lähelle ja miekuu tykkään tehdä muhkeita juttuja.

Toiseksi viimeisenä Hassutustyönä sain viime viikolla valmiiksi Cousines et Compaginen "Wouaf! Wouaf!" -mallin. Tämänkin viimeistelin eilen. Tykkään kovasti tuosta koirulista jolla on kukka suusaan, siitä tulee niin mieleen meijän Toto. Rasiat taitaa olla loppu, kun oon siirtyny noita tauluja toppaamaan!

Karseita kuvia taas, mutta toivottavasti pääsettä jonkinmoiseen käsitykseen siitä miltä ne näyttää. Että tämmöisiä päivittelyjä täältä tänään. Huomenna toivottavasti saan vielä tehtyä joitain viimeistelyjä. JA sunnuntaina onkin sitten Oupsin pikkujoulut ja joulurasian vaihto. Tämän vuoden viimeinen vaihto onkin muuten sitten Lennun ristipistovaihtojen jouluvaihto ja sen postituspäivä on maanantai, että sekin pitää saatella matkaan eräälle ristipistoihmeiselle.

Kiitoksia kaikille ihanista kommenteista ja ihanaista joulun odotusaikaa teille jokaiselle!