Hyvää 1. Adventtia kaikkillens.

Ensimmäiset pikkujoulut takana ja kaikki hyvin. =) Ihania ihmisiä! =)

Tällä hetkellä ei ole mitään kuvia mitä laittaa tänne, mutta koska kävin kirjalista sivulleni ;) merkitsemässä uusimmat hankintani niin aattelin vähän jottain jorista ihan muuten vaan.

Jouluun on enään 25 päivää. Minulla on partiolaisten kalenteri, joten sain aukaista jo ensimmäisen luukkusenkin. Jouluvaloja tupa on jo täynnänsä, mutta tänään aattelin hemotella itseäni joululahjojen viimeistelyllä ja tuvan koristelulla. Leippoakin vielä illan hämyssä aion... =) Olenkohan liian optimistinen, kun olen semmoinen hiljoksiin hissuttelija. ;)

Surettaa vaan kun on hidas ja taaskin jää niiiiin monta juttua tekemättä mistä haaveilee. Vaikka minulla on tuo joululaskuri tuossa sivun nurkassa niin silti joulu pääsee minut aina yllättämään. =D

Mutta nyt menen penkotumaan joulukoristelaatikkooni ja kehittelemään erääsen Lennun ristipistovaihtoon postitusta varten laatikkoa. ;) Huomenna on ensimmäinen päivä, että saa postittaa ja minä aion postittaa pienen puketin. ;) Kaksi viikkoa pitää vielä malttaa odottaa Oupsin pikkujouluja, että saa siellä ojentaa pakettia.

Mutta oikein rauhaisaa adventtia ja joulukuun ensimmäistä alkavaa viikkoa. =)

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png