Noh niin. Eipä paljon taaskaan ole onni ollut myötänsä minulla näiden tietokoneiden kanssa. Ulkoinenmuisti pimeni ja kaikenlaista katosi, vaikka säästyikin kyllä aika monta juttua, ja jos muistaisin tiedostojen nimiä niin niitä vois löytyäkin vielä... Joo enpä muista yhdenkään nimeä...

Mutta mistäs aloitettas, kun on vähän kertynyt noita pistelyitä... Josko koitetaan mennä aika järjestyksessä.

Elikkäs minulla on ollut kaksi PP:tä työn alla tässä viime aikoina. Lennun kanssa vähän sähläiltiin pistelyaikataulujen kanssa, mutta pääasiahan on, että kaikki valmistuu siihen luovutuspäivään mennessä. Elikkä kesäkuussa pistelin Minnan PP:hen. Hänen aiheensa oli kaunis runo ystävyydestä ja välittömästi minulle tulivat mieleen nelijalkaiset ystävämme.  Uhkarohkeasti pistelin samasta mallista kuin Teijan PP:hen, eri koirulit tietty. Tuo malli on niin ihana.

Malli: "Les petits toutous", De fil en aiguille num. 4/2002, Suunnittelija: V. Enginer

Toinen PP joka vieraili meillä oli Marjan. Hänen työssään oli keskellä köynnös jonka ympärille pisteltiin juttuja. Minä pistelin kolme kukkaa.

 

Malli: "Nature´s Beautystä" pieni osa, Suunnittelija: Little House Needleworks

Seuraava pisteltävä PP onkin sitten minun viimeiseni. RR ja PP lähenevät siis onnellisesti loppuaan. Ja vähään aikaan ei aleta kyllä mitään näin vaativia projketeja. Vaikka yllättävän äkkiä tuo aika on kyllä mennyt.

Kummityttöni pääsi ripiltä kesäkuussa. Hänelle pistelin rasiankannen ja sylikummin osassa kun ollan, niin rasian sisältä löytyi rippiristi. Malli on pistelty yhden yli ja rasia on niitä metallisia, joita Violariumista saa.

Malli: "Les Letters de Plume", Suunnittelija: Couleur d´Etoile

Oupsilaisilla oli tänäkin vuonna synttärivaihto. Minun parini oli Jaana S., hänellä ei ole blogia. Tähänkin lahjukseen pistelin rasian, jonka täytin kaikenlaisella kesäisellä. Rasiassa oli muunmuassa saksikoristeeksi ajateltu biscornu, josta tuli ehkä hiukka liian iso siihen tarkoitukseen.

Perhonen: Malli: Mains & Merveilles -lehti num. 73 (Juillet/Août 2009)

Kirjain: Malli: Cross stitch letters BIBLE, malli num. 681, s. 505, Suunnittelija: Valérie Lejeune

Malli: "Répertoire des Frises" -kirjast malli no 935, Suunnittelija: Valérie Lejeune

Oupsin pistelyviikonloppuna jaettiin sitten Kesävaihdot.  Vaihtojen livevaihdot on niin jännittäviä, että välillä tuntuu ettei niitä kestä. Minulla oli jälleen ilo olla Minnan pistelyn kohteena.  Sain häneltä myös viime jouluna Oupsivaihdon. Ja kesä paketti oli aivan mielettömän ihana. Aihehan oli Saksikoriste ja minä sain aivan mielettömän ihanan. Ainakin osa malleista on ihanasta kirjasta pistelty. Eli se kirja on tuo edellisessä biscornussa mallin lähteeksi mainittu. Saksikoristeen mukaan piti laittaa asoita, jotka alkoivat K E S Ä kirjaimilla. Jostain syystä tuo ä oli tuottanut monelle harmaita hiuksia, mutta tulokset olivat ihania. Minä sain K = Kankaita lajitelman ja Kirjanmerkin, E = Enkeli kirjepaperia ja enkeli on mun lempi enkeli  S = Suklaata ja Salmiakkia ja jostain käsittämättömästä syystä nämä eivät enään löytäneet tietään tähän kuvaan, Ä = Äärettömän makeaa hunajaa. Mukana oli myös kortti, jossa oli monta ihanan suloista pientä koira aiheista tarraa.

Kiitos Minna, tämä on aivan ihana!

Minulla olikin sitten kunnia olla Oupsin Marja-Liisan pari, hänellä ei ole blogia.  Saksikoristeeksi pistelin hänelle kaksi pientä biscornua lankojen päähän violetein sävyin. Kuvaa minulla ei ole, tämä on yksi niistä kadotetuista kuvista.  K E S Ä oli sitten paketoitu seuraavanlaisesti lahjakassiin. K = Karkkia ja kiehautettavaa (Van Slotten salmiakkia ja Ikean mustikkateetä), E = Essu eli Esiliina, S = Puinen, ripustuslenkillä varustettu sydän, johon pistelin belargonian (tästä minulla on kuva), Ä = Äänikirja Lokki Joonatan/Richard Bach.

Malli: "Les Géraminus ont du Chic" pienenpieni osa siitä, Lehdestä: "De Fil en aiguille" no 63 mai-juin 2008

Viimeseksi sitten sellainen pieni työ. Tilauksesta pistelin Myyrälle Onnittelukyltin kaulaan kiikkumaan. Myyrä on ihana ja ISO!   Kyltin naruakin piti vneyttää ja vanuttaa, kun en muistanutkaan kuinka iso se on, vaikka tuontuosta sitä on tullut halailtua. Tai ei juuri tätä Myyrää vaan sitä, joka kirtää Outi-kirjastoissa.

Malli: Valérie Lejeunen kirjasta "Cross stitch letters BIBLE" mallit 232, 13, 11, 144 ja 9

Tässäpä nämä käsityö- tai siis psitelykuulumiset tälle erää olisivat. Noita isoja töitä on työn alla kaksi, joista toinen alkaa olla loppusuoralla, ainakin melkein, ja ensi viikolla voinkin sitten esitellä mitä pistelin Lennun ristipistovaihdossa "Ihana kesä!".