Kiitokset ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Ja Outi minustakin noi tekstilliset on ihania... Taitaa vaan seinät loppua, että sais kaikki mieluisat silimien alle.

Tänä viikonloppuna oisi olluna perinteikäs Oupsin Kalajoen viikonloppu, mutta en päässyt sinne. Mut eihän sitä aina saa sitä mitä tilaa?! Melekosesti ovat pommittaneet sieltä tekstareilla, kiusanhenget. Mua aina jännittää aivan sikana vaihdot ja Kalajokiviikonloppuna vaihdetaan Oupsin kesävaihdot. Seremonia on aina Oupsi vaihdoissa sama, että yksi kerrallaan annetaan paketit ja aukaistaan. Jännitän sitä toimenpidettä melkein yhtä paljon jos pitäs mennä täpötäydelle salille lausumaan runoa!!!   Ja sitten kun siihen lisää vielä sen jännityksen, että onko vaihtoparini tyytyväinen tuotokseeni, koskaan ei voi olla varma. Mutta nyt olen kuullut, että siellä on vaihtosuoritettu niin aattelin laittaa tänne päivityksen.

Minä tein vaihdon Ritvalle, Oupsin Ritvalla ei ole blogia. Ritvalla on tosi hyviä sanoja! Vaihdon aiheena oli siis sanat. Osallsitujan piti luetella 15. mieluisaa sanaa joista parin piti sitten valita viisi. Vaihtoparille piti siis antaa viisi lahjaa joista ainakin yksi olisi pistelty. Valitsin Ritvan sanoista Pitsin, Halauksen, Mummon, Helmen ja Joulun. Kymmenen ulkopuolelle joutunutta sanaakin oli kätkeytynyt kyllä paketteihin... Sininen (siniset helmikorvakorut), Lammas (helmi tai oikeesti ehkä nappi, mutta nyt sanotaan helmi), Kesä (nappeja siis helmijä: kesämökki, ampiainen), Ruusu (nappi siis helmi), Pöllö (rasian pohjakankaassa ja riipus siis helmi ), Pariisi (joulutyössä on pariisista tuotu piparkakkupoika linnun suussa ), Rakkaus (sydämmiä pistelyksessä), Aamu (joulutyössä ollaan kuusenhakumatkalla aamulla ), Kissa (nappi siis helmi), Puu (nappi siis helmi).

Ja sitten ne OIKEAT Viisi pakettia. Halaus oli Kathleen Keatingin Pieni halaus kirja, Mummo oli Told in a Gardenin "Grandmothers House" -malli, Helmi oli siis ne kaikki muut pienet jutut joita yllä mainitsin, Joulu oli pieni tyyny johon olin pistellyt mallin "Delivering Flurries" Country Spirit -sarjasta ja suunnittelija on Homespun Elegance. Tässäpä kuva.

Ja sitten Pitsi oli aiheena siinä niin sanotussa isommassa työssä, kun se oli rasia johon kaikki tämä muu män sissään. Elikkä malli on a mon ami Pierren "Monogrammesentrelaces" >>R et L<<. Ja sitten kuvaaa...

Kansi ja sisälle laittoin semmoista kangasta missä on siis se pöllö enkulin sylissä.

Et semmoisia sanasia tuli valittua, ja jos pitää selitellä miksi juuri nää ,niin minustakin ne on kauniita ja merkityksellisiä sanoja. Huomenna kuulema saan sitten itsekin Oupsin kesävaihdon. Sitä niin täpinössä kasaa näitä omia osuuksiaan, että melkein unohtaa et on itsekkii saamassa jotain.

Nyt on sitten 7/15:sta Hassuttelusta pisteltynä... Tätä valmistunutta en voi esitellä ennen kuin ensivuoden puolella, kun se menee lahjaksi... Niin no se pitää vielä viimeistelläkii...

 Että siinäpäs oli teille hymyterapiaa melekomoinen pläjäys!