Kamalaa tohinaa tämä elämä olluna viime aikoina... Tai kamala on vääräsana kun tohinaa ovat aiheuttaneet ihanat ja mukavat asiat. ;) Töissä olen ahertanut ja jo nyt surettaa, että sekin ilo loppuu aikanaan. =( Toivottavasti jostain löytyy uusia hommia, vaikka kotona olisi kiva pistellä ja silleen niin tämä ujo ja arka ihminen kaipaa juttuseuraa aika-ajoin. ;)

Juttuseurasta puheenollen jäin paitsi Oupsin jo traditioksi muotoutuvasta Kalajoen kesäleiristä. =( Mutta olinpas taas sotkenut asioita ja sotkut näköjään jatkuvat, nyt vain töiden osalta. olin lupautunut kirjakuskiksi huomenna, mutta lahjakkaasti unohdin, että auto on menossa korjaamoon! Mites ikänä ilikiän huomenna töissä tunnustaa hajajatteluni!!! Ei voi muuta kuin ottaa asiat vastaan kuin nainen ikään. =) Ja Kalajoella jaettiin Oupsin sydänvaihto! Oisin niin halunna nähdä kaikki jutskat ihan livetyksenä, mutta ei voi muuta kuin sanoa, että onneksi on kuvausvälineet keksitty!

Sitten aattelinkin esittää muutamia meidän huonolla kameralla otettuja juttuja! Kuvaajahan on edelleen ensiluokkaisen taitava ja kuvakulmat hallitseva yksilö eli ihminen. =)

Vihdoin sai ukkoseni nämä joiden piti valmistua jouluksi 2007, mutta... ;) pistelty oli, mutta kehykset vain antoivat odottaa heinäkuulle 2008.

         1740809.jpg 1740820.jpg

Ja sitten tuli tässä välissa hankittua aikuistenkäsityöihmistenkielitaidottomiensellaisten kuvakirjoja. =) Aivan ihanaisia juttuja... Kuka onneton se jollain Oupsileirillä mainitsi sanan Book depository!!! (Jo jo muistan, että varoittelittekin siitä=)). Voi sitä onnetonta minkä teki! Paitti ittehän tässä vastataan omista teoistaan, joten turhat marinat pois ja seuraava kuva lautaselle!!!! =D Siis näiden ihanaisten kirjojen jälkeen.

         1740826.jpg

Siis tämä oli minun "satoni" Oupsin sydänvaihdossa. Aivanjuuri eikä yhtään melkein niinkuin minulle tehty! Kiitos kaunis Jaanalle =) Tahtoisi noi akkoset kaikki itteleen... Pitää kysellä mistä ne on saatu, tai siis sanoihan se Jaana, mutta niin paljon unohdan tällä iällä jo asioita, että pitäisi olla aina paperi ja kynä käden ulottuvilla. =(

                     1740834.jpg

         1740842.jpg 1740847.jpg

Ja itte minä värkkäsin "Keisarin uusia vaatteita"... Tästä piti tulla kassi, mutta tulikin pienoinen seinä taulu. Tykästä itsekkin näitä värejä ja kun mietin mitä Virpille tekisin niin aattelin josko näistä saisin aikaan keitoksen soman. ;) Pistelyt on koottu DMC:n kirjasesta "Houses and Gardens" ja kastoin sen "Sydänmetsäksi". 28 countti pellavalle pistelin dmcN ja Pomme de Pinin langoilla. Ja välissä on vain vanua.

                  1740882.jpg

Päätämme raporttimme tänään sydämmellisesti tähän. ;)

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png