Ei ole tarjolla kahvia ja pullaa. =) Ja viellä vähemmän käsityöaiheisia kuvia...

Kaikenlaiset pistelyt ovat edenneet, mutta viimeistelyosastolla ollaan ilmeisesti jonkin sorttisessa lakossa, niin ei ole oikein mitään valmista esitellä. =( Hankintoja vain tehdään koko ajan lisää, joten pitänee harkita tuon viimeistelyosaston... Hmmm ulkoistamista!!! =D Ei vainkaan pitänee vaan pitää kannustava puhuttelu viimeistelyosaston henkilökunnalle. Niin ja pitänee tuo hankintaosasto ja viimeistelyosasto istuttaa samanpöydän ääreen, kun pistelyosaston pomolla alkaa olla jo stressiä tekemättömistä juttuista. Tässähän alkaa tuntea itsensä jakomielitautiseksi, kun tämmöisiä höpisee. =) Mutta aina on semmoinen höpinä päällänsä!!! Miksi ei voi käyttäytyä yli kolmikymppinen niin kuin aikaiset konsanaa!!!

Oltiin eilen Tuulalla Torniossa. KIITOS Tuula mahtavasta kestityksestä ja muulle poppoolle iloisesta seurasta! Voin muuten kertoa, että tuli taas höpötettyä! On aika huolestuttavaa, kun minulla kramppasi poskilihakset jo mennessä. Siis niitä tosiaan särki jo hymyilystä ja nauramisesta. Ilmeisesti harjoittelun puutetta, kun korkeenpaikanleiri Kuusamossa jäi sairastumisen takia minulta väliin. =( Mahtoivat Tornion pistelijät saada melkoisen käsityksen Oupsista!!! Voisin melkein sanoa, että Lennun varmaan kannattas vähän joko valikoida seuralaisiaan tai sitten kouluttaa niitä. ;) =D

Mutta mahtista oli vähän tuulettua maailmalla ja käytiinhän me taas ulkomaillakin. ;) Ihanaa jouluisenpunaista pellavakangasta tarttui ihan väkisin Ikeasta mukaan ja suklaan voimalla ajeltiin kotiin... Tai Lennu ajoi ja Ritva neuloi ja minä kärisin. =)

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png