Kiellon päälle ja ihan siitä ilosta, että pystyn tämän tekemään ja tämä kone ei lisäile tai jätä pois kirjaimia... Tai kadota kursoria. Ihan saan itse tehdä kaikki kirotusvihreeni ja muut sanakömmit. =) Ja kukas minua kieltäisi täällä kirjoittelemasta ja jos kieltää niin. =P Sille vaan. ;)

Kuvat vain on edelleen yhtä huonoja... Jospas minä joskus saisin sen paremman kameran. Lahjojahan minulla kuvaamisen saralla on (joopajoo). Synttärilahjaksi en näköjään saanut muuta kuin yhden vuoden lisää ja sen mukana hävis monta yksikköö muistia ja muutenkin askel hidastui. =D Paitsi, että nettikaupoissa vaan vauhti kiihtyy. Sormet on siis vetreänä! Sehän on tärkeintä. Kaikenlaisia hankintoja tehty on. Mm. helmiä ja joulukankaita... Kysymys kuuluukin: Onko ihminen hullu vai hölmö, niin tai jotain muuta, jos se vain suunnittelee ja meinaakin pistellä koko vuoden läpensä joulujuttuja!!?? Tuskin onnistuu ehkä kuitenkaan, kun maailma on täynnänsä kaikkea ihanaa... Mm. se saksikoriste pitäisi hommata jotta vois sitten hankkia ne hienot saksetkin. =) Haaveitahan terveellä ihmisellä aina pitää olla, mutta missäs vaiheessa niitä on sitten liikaa?! Heitää pian stressin puolelle. =)

Tälläisen pipon tein vielä äidille sillä samalla ohjeella kuin harmaankin. Eli malli Moda lehdestä 5/2007, korvalappumyssy ja lankana tällä kertaa Novitan Rustika musta/violetti. Ihanaa sävyä ja sitten innostuin vielä sen kukkasenkin nykertämään kokoon... Niin ja kaulaliinankin nykersin.

1287833.jpg

1287837.jpg

1287835.jpg

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png