*****Varautukaa vesipullolla, jos nimittäin meinaatte lukea koko puheripulin läpittensä. =)*****

Moikka kaverit, viime kerrasta onkin hävyttömän paljon aikaa... Minua vaan niin jurppi, kun taas tämä %&#"(=?&¤%#"#¤ kone oli niellaisut elintärkeää materiaaliani ja alkuun näytti että lopullisesti, mutta eikö mitä... Olen pelastunut, kaikki löytyi tietonkoneen syövereistä. Joten kerrataanpas mitä olen tehnyt sellaista, että voin sen jo täällä esitellä. Niin no, Teelaatikon kanneksi olen pistelly jottain, mutta en viitti esitellä sitä ennen kuin saan itsestäni niin paljon irti, että saan laatikon ja pistelyn yhdistettyä. Ja kun katsotte seuraavia kuvia niin voin kertoa, että alan uskoa, että vika on kuvajaassa. Kuvat on nimittäin otettu uudella kameralla. =(

Hyvän kierrosta innostuin niin, että Taijuska sai mielestäni nopeasti jottain pientä. ;)

1886935.jpg          1886936.jpg

Mallit ovat kirjasta "kuinkaollakkaan" Répertoire des Frises ja numerot 883 ja 203. suunnittelija oli siis Valérie Lejaune ja vähän omaa sooloilua ripaukseksi sekaan sörssitynä. Kangas oli kait 28 counttia ja kangas pellavaa. Lankoina oli DMC: 316 ja Pomme de pinin "Forêt Enchantêe".Lumottu metsäköhän se ois. ;) Tähän sopi kuin nappi silmään vaalenapunainen fimoruusu ja valkeita helmiä sinne sun tänne. =) Voi, että minä rakastan näitä biscornuja!!! Ja on aivan ihanaa tehdä ihmisille kivoja juttuja... Tai ainkin luulisin tekeväni. =D Eihän sitä koskaan tiiä...

Minun hyvän kierrätykseeni ei osallistunut kuin yksi ja niin innostunut olen pistellystä lahjonta teemalla, että aijon "hyvällä" lahjoa kaksi Oupsilaista lähiaikoina... =) Enkä kerro ketä! =) Ihanaa, kun oupsissa on taas vaihtoa luvassa, joulu- ja synttärivaihdot! Jee! Ja Lennun järkkäämään jouluvaihtoonkin olen riemulla ilmiintynyt. ;)

Ai, himputarallaa ihan kalkkiviivoilla ajellaan asiasta kolmanteen, piti esittelemäni niitä aikaan saannoksiani. ;)

Tässä taannoin julistin arvonnan alkaneen. Kyselin jouluisia juttuja ja arvoin sitten yhden jolle pistelin hänen vastauksensa innoittamana seuraavanlaiset töppöset. ;)

1887004.jpg  1887008.jpg

Idea kasvoi omasta päästä ja halusin muistaa pistelyllä voittajan koko perhettä. Elikkäs Tuulalle ojensin tämän taannoisella Oupsi vierailulla hänen luokseen. Kirjaimet ovat mallista "Scarlett Monogram ornament" lehdestä Just Cross Stitch 12/2007. Tonttuset ovat mallista "Natale in bianco e... rosso" lehdestä Le idee di Susanna n.218/2007. Sukan malli on ristipistokirjasta Leisure art`s best 250 Christmas Quickies. Lankana käytin DMC:n 115 ja lahjukset kirjoin metallilangalla n. E815. Taustakangas on punaista lumihiutallekangasta.

Laatu kuvat jatkuvat... Aina on hyvä syy tehdä biscornu. ;) Eräälle ystävälleni lähetin seuraavanlaisen.

1887026.jpg

Malli 72 siis siitä yhdestä kirjasta. ;) Ja lanka on Dmc:n color variations 4130, itse tykkään himokkelina tuosta väristä ja pohjakankaan väristä myös, joka oli siis tumman ruskeaa pellavaa.

Seuraavan pistelyn tein jo aikapäiviä sitten. Eräällä hyvällä ystävälläni oli 60 vuotis synttärit. ;) Ja hälle laitoin matkaan tälläisen.

1887040.jpg

Nämä ovat sitten kaikkein pienimmät tekemäni biscornut, sormenpäät olivat verillä. =D Sattu käteen terävä neula ja vaihtaahan en voinut, kun vauhtiin oli päästy. Nuo sakset oli niin herkulliset ja saksikoristetta en ole ystävälläni nähnyt, joten näin häntä lahjoin... Malli on edelleen siitä kirjasta "tiedätte kyllä mistä" ja lankana on jälleen dmc:n ihana 115.

Mitäs sitten vielä, tässähän tulee ähky, kun on pantannut ja nyt yrittää purkautua bittiavaruuteen. =D

Minua lahjottiin muiden oupsilaisten ohella taanoisella retkellä Tuulan luo. Sain minäkin blogittomalta Ritvalta ihanan ja huippu käytännöllisen pistelijän roskiksen. Näin himo järjestyksen pitäjänä, mutta laiskana siivoojana se on unelmien täyttymys! =) Kiitokset Ritva!

1887063.jpg

Ja loppukevennykseksi yksi kuva vielä. Korusetti jonka ystäväni teki minulle niihin edellisessä päivityksessä mainittuihin häihin. Värit eivät pääse tässä oikeuksiinsa, mutta kuitenkin. Itse en pystyisi näitä tekemään, kun on tämmöiset lenkkimakkarasormet ja nekin melkein keskelllä kämmentä... Toisaalta asiaan voi vaikuttaa lievä hitaus ja laiskuuskin. ;)

1887081.jpg

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png