Suuret kiitokset kaikille ihanasta kannustuksesta. Minä oon vähän tämmönen hijas uunoilija, mutta joskus koen villejäkin vilkkaampia hetkiä. Joo keskeneräisi on paljon ja se KUÄK-työkin ois kiva saada valmiiksi... Kai se KUÄKäily jatkuu ens vuonna?!

 

Nyt on sitte 11. vuoden 2011 hassutus pistelty. Tässä tulee Boris by Paulette Stewart and Plum Street Samplers. Kaikki kunnia upeille suunnittelijoille!

 

Boriksen ilme on mitä parhain!

Aattelin tuossa hiljaisena hetkenä, että kun alkaa noita pisteltyjä juttuja olla, niiiiiiin voisko joku ihana sielu järkätä VilliäViimeistelyäLokakuussa  tempauksen. Viimeistely päivässä ei ehkä onnistu, kun on noita hanketöitä, mutta vähän viilaten noita hassutuksen sääntöjä. Miten ois yksi viimeistely jokaiselle lokakuun viikolle ja toisesta sais kunniamaininnan? Jollain porkkanalla pitäs houkutella nuo HassutusPistelykset valmiiksi. Kun jostain kumman syystä, ne ei tuolla laatikossa muuntaudu niiksi häikäisevän ihaniksi viimeistelyiksi joita mulla päässä pyörii.

 

Näillä pikku rasioilla kiitin kahta ihanaa pelastavaa enkeliä Pariisin reissulla. Jaksoivat hyö viime metreillä uuvahtaneen matkailijan huoneessa istua ja porista.  Kolmaskin enkeli on. Hän puolestaan ohjasti väsyneen hotellille ja ruokkikin vielä, hänellekkin laulaa vielä kunnian kukko ja vähän se on jo luikauttanutkin. Ai niin ne rasiat (Oupsissa on viimeaikoina ollut oikein rasia villitys, niin pitäähän se minunkin osallistua!)...

Saaralle Kokeshi. Tai Mallin nimi oli kyllä "Japan Girl" ja malli on mausimom´s freebie -sivulta.

Ja Pirjolle Maatuskoita Tuosta blogista Groenlands Kralenwer... löytyy paljon ihanaisia maatuskoita. Kielestä en kyllä ymmärtänyt...

Eipä tässä sen ihmeempiä. Kuin että sunnuntai on mennyt siivotessa ja kuinka ollakkaan.... Vuoden 2012 Hassutuksia kävin sen verran läpi, että kankaat on leikattuna 13:a hassuun ja lankoja tilattu kaikkiin töihin... Tai siis hetkinen tais olla ainaskii 3 työtä joihin ei tarvinna lankoja tilata. Siitä se lähtee.

 Oikein ihanaa alkavaa viikkoa teillens kaikille.

ps. Lennu väitti mulle, että noi mun Hassutukset on isoja töitä. Mää väitin vastaan etteipä ole! Mutta taitaa ne olla, kun tuossa niitä kankaita leikkelin niin vähän yllätyin! Mulla kun ei oo tuota numeropäätä eikä suhteellisuuden tajua.