No niin sainhan aikaiseksi istua tähän koneelle. Jotenkin tuntuu, että joku on varastanut minun vuorokausista tunteja tai sitten sotkenut minun pään niin etten osaa järjestää aikaani niin, että kerkeisin kaiken mitä haluaisin keretä.

Kaikenlaista on tullut näperreltyä ja osaa ei voikkaan täällä vielä esitellä. Mutta iloitkaamme siitä, että ulkona vihdoin näyttää talvelta ja pakkasukko puree poskia ja pikku koiran tassuja. Nyt soi sitten joululaulut. Lahjat on paketoitu ja nyt vain odotetaan, viimeistä lahjaa nykerrellen ja ristipistoista haaveillen, jouluaaton rauhaa.

Oupsilla oli pikkujoulut tässä tannoin. No sen varmaan tietää koko Oulun kaupunki. Olimma kuulema niin äänekästä porukkaa, että oli kadulle asti kuulunut.  Mutta pakettijutut on aina niiiiiin jännittäviä ja pitäähän sitä vähän hörmytäkin. Joku vois vielä luulla, että ooon aikuinen!!!!

Anyway. Oupsin pikkujouluvaihdon sain Minnalta jo useita päiviä ennen pikkujoulua ja koska en halunnut olla ilman pakettia siellä niin en sitten aukaisut pakettia. Se on semmoinen operaatio tuo Oupsi Pikkujoulujen lahjojen aukaisu että... Yksi istuu julmetun iso musta kassi sylissään ja lukee sieltä, että mitä kellekkin ja kuka milloinkin ja mekkala on mieletön! Mutta niin me vaan saimme jälleen kerran jaettua lahjat. Ja minä sain siis Minnalta mielettömän ihanan paketi. Voin kertoa, että tykkäsin.

Minä sitten lahjoin Saria, joka on se meidän veihtoemomme ja hiukka meinas peljoittaa jotta osaanko... Osasinkohan?!

Sari toivoi talvistamallia ja olen tuota "Bent Creekin" Sings of Winter-mallia pyöritellyt mielessäni ja nyt siis sain hyvän syyn pistellä sen. Minusta se on niin veikeä.  Lankoja hiukka muuntelin. Otin mukaan DMC:n E316, jotta sain lisää loistetta lahjaan. Kankaanahan käytin Opalcent Luganaa 32 count Silkweaverilta ja yksi tärkeä pointtihan paketissa oli se, että kankaan nimi on "Twilight". Rasiasta löytyy makiaa mahantäydeltä.

Ja tässä kuva lainaus Ritvalta eli kaikkien "saaliit". Kerrassaan ihania juttuja kaikki!

Pikkujouluissa lahjoimme myös päivän emännän. Hälle pistelimme peittosen uuteen kotoon. Ja jälleen kuvaajana on ollut Ritva. Joku kun ei hoksannut ottaa kameraa mukaan.

Oma palaseni oli freebie Mausiemomsin blogista. Värejä säätelin oman mielen mukaisiksi.

Pistelyitä on useita kesken, Marjan RR ois seuraava jota aatelin pistellä. PP osuuteni omalle kankaalle sain eilen valmiiksi ja nyt pitäisi vain ohjeistus kirjoittaa työn mukaan. Ei vain millään malttaisi, kun on niin paljon kaikenlaista, mutta eiköpähän sitä jossain välissä.

Toivon, että kerkiän vielä päivittämään blogia ennen joulua, siksipä en toivottele joulua vielä.