Olipas sitten serkkuplikan häät Etelä-Suomessa kauniilla paikalla ja kauniissa hotellissa. =) Oikein oli kivat pippalot.

Lahjontana vein hiukka itsetehtyä... Kamalasti oli helminäppäryyttä vaativaa pistelyä, mutta malli oli aivan ihana ja hyvissä ajoin kun aloitin niin ei ollut hätää saatika huolenhäivää. Meinasin viediä valmiin työn oikeeseen kehystämöön, mutta aattelin sitten, että tehdäänpä nyt perinpohjin käsityötä ja ihan ite. Malli on nimeltään "Amour Toujours" (Rakkaus aina) ja suunnittelija on Cousines et Compagnies. Vähän mallia muuntelin. Laitin tekstit suomeksi ja tummemmalla värillä kuin ohjeessa, kun ei oikein meinannut näkyä. Niin ja ihan vahingossa muutama helmi tuli laitettua paikkoihin joihin ohjeenmukaan niitä ei olisi kuulunut laittaa. =) Olinkohan nyt liian rehellinen?! =D

1827507.jpg

Lahjaamme kuului myös muutama osa ihanaa astiastoa johon olen ihan hulluna ja päättelin morsiammen lahjatoiveista, että hänkin voisi tykättä...

http://www.iittala.com

Valkealla pohjalla vietiin hääparille ja valkeella pohjalla tuli ostettua kaksi mukia itsellekkin... =D Tuo pöllö on aaaaivan ihana. =)

Muutapa raportoitavaa ei oikeastaan ole, kun kaikki työnalla olevat jutskat on salaisia... Oupsin pikkujouluvaihtoparikin selvisi. =) Aaahhh, ihanaa pääsee suunnittelemaan jottain kivaa jouluista... Ehkä ;)

Teetätin sitten itselleni mekon häihin... Mutta se ei ole tämän kuvan pääasia, vaan huivi, jolla peitin kaikki mekon ihanat yksityiskohdat. =) Huivi oli pakko ottaa, kun ei meinannut muuten tarjeta. Kuva on tyyliin "Täti-Monica", mutta mitees siitä, kun ei ole näitä poseeraus lahjoja. =) Huivin idean sain "Stunning Shawls and Wraps" -kirjasta. Siinä se oli tehty erillaisesta langasta ja monimutkaisemmalla ohjeella. Minä vain nitkutin oikeeta ja lankana oli Mohair -lanka. Colinetten ihanaa rusehtavanvihertävää lankulaista. Aluperäisessä mallissa oli mukaan neulottu myös helmiä, mutta nyt en halunnut kimaltaa, joten helmetkin jäi matkasta. Kiinnipitimenä on hiuksiin tarkoitettu nipsutin.

1827643.jpg

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png