Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi täällä pulissut, mutta olen vain tehnyt töitä ja lukenut kirjoja, joten ei ole ollut mitään raportoitavaa tällä rintamalla. Eikä oikeastaan ole nytkään, mutta...

Huhu! =D

Jos tänään aloittaisin painonvartioissa niin... No, enpä aloita sitten, ehkä maanantaina. ;) Oli siis Oupsi tapaaminen Marin luona tällä kertaa. Marin puhinoista huolimatta Brita-kakku oli oikein maukasta, ihan mielettömän hyvää siis ja mariannejäätelö, jota hän oli itse tehnyt, oli niiiiin hyvää. Muitakin herkkuja oli tarjolla. Tuula oli leiponut ihanaa suolastapiirakkaa. Lennun raparperi/mansikkapiirakka(olikohan siinä vadelmaakin?) oli suussasulavan hyvää. Karuskeja ja viinirypäleitä oli sitten välipala naposteltavaksi niiin ja terveellisenä lisänä oli salaattia. Ja kaikki hurahteli kurkusta alas kahvin/teen ja mehun vauhdittamana. Jos tähän vielä kirjoitan, että kahvi oli juuri oikean vahvuista ja teevesi hienosti keitettyä ja mehu juuri herkulliseksi laimennettua, niin meneekö yli? ;) Jostain syystä minun piti kehua ylisanoin tyttöjä täällä blogissa, kun läksin ekkana pois "lapsiani" ulkoiluttanmaan ja isännän uutta ylpeyttä ihailemaan (autoa). Nyt, kun tässä taivastelen, jotta miksi piti kehua, niin vesitän siis koko jutun ja joudun ensitapaamisessa varmaan kyökkipiiaksi. (Vaikka kaikki kehut on kyllä ansaittu =)) =( Paitti en ossaa oikein keittiössä mittään niin toivon, että tytöillä pelaa itsesuojeluvaisto. Pari viikkoa takaperin jynssäsin jääkappia ihan extrasti, kun isännän synttärikakku kirjaimellisesti vuoti pitkin jääkaapin hyllyjä. =( Maukasta oli kuulema silti. ;)

Eiköhän tässä kuitenkin selvitä seuraavalla kerralla ihan kunnialla. On hauskaa höpöttää ja räpättää. =) Marin vanhempi poika oli suloinen, kun hän hyvin kummastuneena tiedusteli, että miksi tädit nauraa niin kamalasti. =) Sitä sopiikin kysyä! Nauramme elämän ilosta, hyvästä seurasta ja auringonpaisteesta... Ainakin tänään. ;)

Ristipistorintamalla kotiinsa on löytänyt yksi avaimenperä, jota innostuin värkkäämään biscornuvillitykseni aikaan. Tässä muutama kuva, edelleen huono laatuisina.

    1683431.jpg 1683432.jpg

Avaimenperä on ystävälleni Teijalle syntymäpäivänään. Aiheen innoittajana on kummityttöni Anni-kissa, joka on siis Teijan silmäterä. Kangas on sinistä 28 count pellavaa ja lankaset DMC:n 435, 310 ja 3716 sekä color variations 4025. Työssä on myös vaaleansinisiä Mill Hillin helmiä ja kissanpäähelmi. Kuviot olen poiminut "Mains & Mervilles" -lehden numerosta 63 vuodelta 2007. Koko mallin nimi on "Miaou" ja sen on suunnitellut Isabelle Vautier.

Neulomalla olen yrittänyt selättää jälleen kerran erästä lankaa. Selätykseen sain vinkkejä Marilta ja melkein alkaa näyttää siltä että saan tämän langan väännettyä joksikin ennen pitkään... Kyseessä on siis Novitan "Havaiji" -lanka "tikapuulanka". Ärtsää vieläkin, kun en osanna virkata sitä ja se ois olluna niin ihanaa lankaa kesäponchoon, kevyttä eikä kutita! Ei voi mittään vaan näillä taidoilla on mentävä.

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png