Jee, viimeistelyosastolla ollaan joko vielä jouluisan leppoisia tai sitten ollaan häähöyryisä tai sitten jokin öttimönkijäinen on pistellyt meidän pääviimeistelijää. ;) Mutta nyt ollaan siinä tilassa, että viimeistelyjä tuli tänään tehtyä kaksi ja jäljelle jäi kaksi. Huh, helpotusta!

Tai, no joo samaan hengenvetoon ajattelen vaihtoja joihin olen osallistunut ja malleja/paketteja joita olen hankkinut. Töitä joita olen aloittanut ja jotka ovat pahasti kesken... Niitä on... "Ottaa käyttöön sormet ja alkaa laskea" 4 vaiheessa ja kaksi tulossa vaiheeseen. ;)

Loppiaisen kunniaksi viimeistelin Lennulle antamani pussukan tyylin tonttupojan. Pidänkö itsellä vai... No, en ainakaan anna kelleen joka lukee blogiani. =)

"Malli on pieni osa isommasta, joka on lehdessä "De fil en aguille" 52/2006. Mallin nimi on "La ronde de L´avent" ja suunnittelija V. Enginger. Hieman säveltelin , kun alkuperäinen malli oli tehty vaalealle pohjalle ja ääriviivat oli enkelissä tumman ruskella. Ääriviivoihin käytin metallilankaa DMC:ltä E301, joka on aivan ihanaa. Tykkäsin kovasti lopputuloksesta. ;)" Teksiti on suora lainaus edellisestä päivityksestä jossa kerroin tädilleni tehdystä enkelitaulusta. Laiska, joo olen. ;) Tästäkin työstä muutelin ihan kaikkea, melkein. Halusin kokeilla vielä tehdä pussukan. Edellisen pussukan kohdalla en muistanut kertoa, (vai kerroinko) että pistelyn taakse laitoin vanulevyä niin se on hieman koholla. =) Tämä pusukka ei muuten ole täynnä suklaata kuin edeltäjänsä. =( Vain vanua tässä. =)

Ja sitten sain viimeisteltyä yhden ikuisuus projektini. Pistelyn olin aloittanut 8.5.08. Eipä tässä kiirettä taida olla minnekkään. ;) Työnimenä oli "Kesäkassi".

Sivuilla on malli n:o 954 Répertoire des Frises/Valerie Lejeune kirjasta. ;) Pistelevä tyttö on lehdestä De fil en aigulle n:o 26 " La Gousette"/V. Enginger. Kirjain puolestaan on De fil en aiguille lehdestä n:o 25. Lankoina käytin mallien vaatimia tai omasta päästä, DMC:tä kuiteskin. Kirjaimeen lisäsin kukkiin punaisia, pieniä, kirkkaita helmiä. Sisälle ompelin yksinkertaisen vuorin ilman raitojen kohdistamista ja parilla ihan yksinkertaisella taskulla varustettuna. =D Voin kertoa, että tuntui ettei tuo tyttö valmistu ikinä!

Juhlakausi lähenee loppuaan: itsenäisyyspäivä, joulu, häät, uusivuosi, hautajaiset. Käyty siis tunneskaalaa laidasta laitaan reilun kuukauden aikana. Torstaina pitäisi vielä ilon juhlaa viettää... Jollakulla on synttärit ja se joku on osallistunut Oupsin synttärivaihtoon. ;) =D Oi, tätä elämän suolaa ja sokeria....