Ulkona on pimeää. Yllättynyt Kyläilimme naapurissa ja mitään en oo ottanut muuta kuin keisarin morsianta! Silti kolusin kylänraittia ojanpohjia myöten! =D Kyläily ja sosiaalinen elämä on siis yliarvostettua ja naapureissa kylläily vaarallista, kissat vaanii ja ojat upottaa.

Ei vaiteskaan, en ole vielä ihan pimahtanut niin vaihdetaans aiheeksi vaihdot. =) Ihanaa kun joku on keksinyt vaihdot. ;) Kiitokset Lennulle, että jaksat. ;) Minun tekemäni Aakkosvaihto on saavuttanut kohteensa. Taijuskalle kokosin seuraavanlaisen rasian.

Luin tässä jonkun kirjoitusta siitä, kuinka hän ei olleskaan muistanut, että hänkin on saamassa jotain, kun on kyse vaihdoista. =) Tämä on kyllä totta. Sitä vaan miettii ja jännittää tykkääkö oma pari siitä mitä toiselle pistelee ja lähettää. =) Minua jännitti himona. =) Pistelin mallin "Les Petit Jolies", suunnittelija Isabelle Vautierin. Lopputuloksen sävelsin omilla väreillä, kun en voinutkään käyttää paketin kangasta. =) Siihen ois pitännä pistellä yhden yli ja luulisin ettei se onnistu minulta vielä... Ehkä kuitenkin joskus. Sainhan tästä rasiasta suhteellisen sievän, vaikka väitin etten osaa pingottaa kangasta. Noooo, en minä oikeesti osaakaan. =D Olin itsekkin hävettävän tyytyväinen lopputulokseen. ;) Langat oli DMC:ltä color variations 4240 ja 4130 ja tavallinen 32o sekä kimmeltävä E301. Kangas 40 counttista pellavaa. Lisukkeeksi piti olla saajan etunimen ensimmäisellä kirjaimella alkavaa. Yritin keksiä jotain nokkelaa. ;) Eikös joku joskus sanonut jotain kuusista ja katajista? Kuitseksin T oli teemana ja siitä väänsin seuraavaa "Two Things That sTitcher needs." =) Lanka oli nimeltää Trésor d´Automne ja Thread keep on sydän jutska, vähän silleen soveltaen etenin asiassa. Ilman lankaa ei voi pistellä ja kirjastontäti kannattaa aina ja kaikessa järjestystä. ;)

Loppu sensuroitu, kun alkoi sittenkin huimaamaan... =D Kun olen ihan oikeesti ihan kaino vieno. ;)