Kiitoksia kaikille kommenteista ja koiraystävät sekä Anne lähettää erityisesti Katrille ja Katrin koiraystävälle miljoona rapsutusta takaisin päin.

Taitaa käydä niin, että päivittelen tätä blogia kerran kuussa ja tänään taitaa tulla ekstra lyhyt sellainen. Kaikki mitä olen puuhastellut on salaista! Ittelle pistelen yhtä jutskaa aina ku kerkeen, mutta ei sitä vielä viitti esitellä, kun on se niin kesken. Kahteen vaihtoon olen sortunut ilmoittautumaan, vaikka meinasin pitää tän vuoden vaihdottomana. Mutta Oupsin vaihtoihinhan on pakko osallistua.  Siitä taisinkin jo mainita. Nyt osallistuin sitten Lennun Ristipistovaihtojen "Ihana Kesä" vaihtoon. Siellä oli niin ihana aihe. Pitää pistelemän joko Country Cottage Needleworksin, Little House Needleworksin tai Tralalaan malli. Kaikilla kolmella on mielettömän paljon ihania malleja. Parinkin olen jo saanut, kun vaan kerkeisin kahteleen mitä pistelen.  Muutamat salaiset projektit ja tuo palkkatyö estävät aika hyvin kaikenlaisen vapaa-ajan hauskan toiminnan.  Tai jottain sinne päin... Eihän ne kokonaan voi haittaa, ku milläs ostelisit noita ihanaisia malleja jos ei välillä piippais kirjoja.

Yhden jutskan voin tässä esitellä. Sain nimittäin tässä taannoin pistellä Virpin PP:hen koivun.

Kuva on taas turkasen huono. Virpin kangas on kaunista moniväristä kangasta, mutta eipä paljon kuvassa värit erotu, kun joku ei osaa käyttää kameraa... Kuiteskii... Taas oli pistelyn alla jotain ihanan jännittävää ja erilaista. Tulee pisteltyä monenlaista näin PP:n tapaan ristipistellessä. Malli on "Burda Cross stitch" lehdestä (Vol. 1 No. 2, 1993). "Birch tree" ja suunnittelija Haandarbejdets Fremme, Bahmann. Tätä oli tosi kiva pistellä ja minusta tämä näytti ja tuntuikin koivulta riippa oksineen.

Että semmoista täällä nykerreellään... Saas nähdä milloin seeuraavan päivityksen pääsen tekemään. Siihen asti MO!