Tässä alkaa pikkuhiljaa selvitä viikonlopun koittelemuksista. Koiruutta on pitännä käyttää lääkärissä ja koko viikonloppu meni Violarium viikonlopussa Tyrnävällä Hannuksen Piilopirtissä. JA paljon en valehtele, jos sanon, että hauskaa oli. Sai taas porista sämänhenkisessä seurassa ja näki kaikkea uutta ja kivaa. Mahtavat puitteet leireilyllä ja Violariumin tervetuliais paketti oli vertaansa vailla, jo sen takia kannattaa näihin bileisiin osallistua.   Kaikenlaista ihanaa tuli hankittua pistelyvarastoon, että malleja löytyy varmaan aika moneen lähtöön, jos ei jopa joka lähtöön.

Paljon pisteltiinkin, mutta en viitti niitä nyt vilautella, kun mun pistelykset jäi kesken ja mieluiten näytän valamiita töitä. Ja niistä puheenollen voisin villauttaa muutaman valamiin jutskan.

Sarilla oli synttärit ja olin hiukan jälkijunassa, mutta tällä häntä lahjustin. Malli on Passione Ricamon ilmaismalli. En enää löytänyt sitä sieltä netisivuilta. Floballe pistelin yhden yli Carries Creationin "Olde world Red" -langalla. Joka on ihana jouluinen lanka.

Tämän jouluisen tirpan annoin kiitokseksi Virpille, kun hää pistel valmiiksi miun joulupukin. Siksi siis nimenomaan jouluinen tirppa ja toivottavasti se korvasi urakkaa edes murto-osalla. Malli on Tralalaan "Joueux Noël" puolikas ja pistelty floballe yhden yli. Taannoin sain ihanan kirjan Marjalta ja siitä lähtien olen miettinyt millä kiittää ihanasta lahjasta! Nuita Lotta -kirjoja on tosi vaikea löytää, varsinkaan sarjan loppupään kirjoja. Ja jos sattuu löytämään niin saa maksaa niistä aika paljon. Aika pieni on tämä kiitokseni, mutta tälläisen tein.

Kirja kirjasta. "Love Eve" malli on lehdestä www.thegiftofstitching.com Issue 25/2008. Hieman muuntelin värejä. Niin ja kuinka ollakkaan malli on pistelty yhden yli ja floballe. Pikkasen on viimeaikoina tuntunut, että yhden yli on tullut pisteltyä.

 

Kiitoksia kaikille kommenteista, ne ovat arvokkaita ja tärkeitä minulle.

Että semmoisia kuulumisia täältä päin. Ja nyt jatkamaan salaisuuksien pistelyä ja viimeistelyä.