Kamalaa, kun välillä elämä nakkelee tielleni pieniä pyöreitä kiviä!!! On välillä todella työn takana pysyä pystyssä ja taapertaa eteenpäin. Mutta positiivisella asenteella mennen läpi vaikka harmaan kiven. Lienenkö sitten hieman välinpitämätön, kun osaan kääntää asiat positiiviseen katsantokantaan vai mikä, mutta ees´ päin mennään vaikka lasti painaa! =D

Joskus sitten kivat ja ei niin kivat asiat tapahtuu samana päivänä ja neutralisoi kaiken!!! =D Paljon ois vielä mitä tämän vuoden puolella pitäisi tapahtua ja tehdä, uskonpuuteeseen mässätään sitten suklaata ja jupistaan nurkan takana, mutta mitäs me pienistä. ;)

Mistäs lähtisin purkamaan asiaani sitten noinniinkuin tämän blogin tiimolta ja ei viitti hirveesti urputtaa, kun viikonloppuna on Oupsi pikkujoulut ja vähän muutakin henkilökohtaista kivaa. ;) Puretaas, vaikka näin...

Mari, kyllä tämä on juuri se mitä KESÄLLÄ pistelin olohuoneessanne:

2135087.jpg

Ystäväni Maaru kouluajoilta eli nuoruudestani ;) sai pojan ainaskin kolme kuukautta sitten. Ja nyt vasta sain viimeisteltyä pistelyn ja laitettua postiin. Ei aina onnistu tuon omepelukoneen kanssa niin sitten tulee lakko. Mutta kuiteskin, tämänmoisen värkkäsin DMC.n langoista ja Osravasta pyjamassa (Pomme de pin lanka siis). "Registerikilven" osaset kasasin  kirjasta "Petit points & Toile de lin" : Marjorie Massey ja kirjaimet ovat DMC:n Flowers Fleur kirjasesta. Tätä oli ihana tehdä jo senkin takia kelle tiesin tekeväni ja malleina tuo karhuli ja pupuli on niin inana. ;)

Ja sitten ne vaihdot... Osallistuin siis Lennun järkkäämään joulukoristevaihtoon. Itse lähetin puketin kauas Helsinkiin ;) Marialle ja mikä ihanan hykerryttävä homma olikaan funtsia mitä pakettiin laittaisi. Vaan vanhuus se koittelee. Enpä sitten taaskaan muistanna ottaa kuvaa koko lähetyksestä... Mutta kerronpa seuraavaa... Tälläisen pullean sydämmen pistelin Marialle.

2135122.jpg 

2135127.jpg

Kankaat ovat luonnon väristä ja joulunpunaista pellavaa. Työlle annoin nimen " Talvisydän" =) Sydämmen malli (suunnittelija H. Le Berre) on lehdestä De fill en Aiguille 58/07 , väritys ja koristelu omien korvien välistä ja lumenhiutaleet Valérie Lejeunen "Saisons Romantiques" kirjasesta. Langat ovat DMC:n variationssia ja vähän muuta. Tätä oli kiva pistellä vaikka melkoista tihrustamista olikin, kun kangas oli countiltaan 30 ja puolipistoja joka toinen pisto ja sitten vielä puolisokea pimeässä pistelevä neulan käyttäjä. Kylkijäisiksi joulukoristeelle tuli laittaa määrättyjä juttu ja minä laiton tälläisiä:

* 2 kpl:tta pistelytarviketta: Bongasin Marian toivelistalta Little House Needleworks mallin Chocolate Shoppen ja sitten laitoin DMC:n lankatoka 115.

* Lempivärisenä jutskana lähti pikku pussukkainen ruusunappeja ja joulusukkanappi.

* Yhtenä syötävänä juttuna mukaan lähti suklaata.

* Yllätys oli pikku biscornu, (Joo, Oupsilaiset nauraa jo, että muka yllätys. Mutta oli se =D)

Ja tänään minä "raatelin" minulle tulleen paketin. Tämä pelasti päiväni, kiitos kaunis Katrille!

2135172.jpg

Hyvä, kun pääsin töistä kotiin ja sain takin päältä... Just ja just maltoin... Ihania juttuja kaikki. Mansikkamunaan rakastuin ja kyllä ihan kaikkeen! Suklaasaippua ihailtiin joukolla ja kun kertan kylessä luki ettei saa syödä niin piparisuklaata natustelin sitten. =) Ja Tonttutyttö on niin hellyttävä jotta! Mutta tämä oli hyvä koulu, malttamattomalle kaiken tänne heti haluavalle prinsessalle (kaikkee sitä ittestään luuleekin vaan koska...).

2135213.jpg

2135208.jpg

2135211.jpg

Tämän päivän murheet pyyhkiytyivät jouluilon tieltä. Asiaa avittivat myös työsaran hyvät uutiset. Työt jatkuvat taas ainakin kuukaudella. =) Niin, että jos ynnään tämän päivän plussat ja miinukset niin plussalle jäädään ja kirkkaasti! Siis ei mitään syytä mutristeluihin. =D

Nähdään taas kohta, kun saan paljastaa Oupsin pikkujouluvaihdon tuotoksia. ;)

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png