Yritin kyllä eilenkin päivittää tätä blogia, mutta ilmeisesti kirjoitin aika tylsän tekstin, kun se ei tallentunut tänne vaan lensi taivaan tuuliin, sensuuria. ;) Omasta mielestähän se oli oikein nokkelaa ja hauskaa luettavaa. =) Mutta yritänpä nyt uudestaan. ;)

Viikonloppuna oli taas Oupsi tapaaminen ja olenpa iloinen, että pääsin mukaan. Oli niin ihanat tarjottavat ja poskilihakset sai jumppaa olantakaa... Tapaamisen ainut huono puoli oli kai se, etten saanut pisteltyä kuin noin 10 pistoa. =O Tässä vaiheessa joku voisi kysyä, että mikäs se olikaan se Oupsi tapaamisten tarkoitus. ;)

Innostuin sitten Tuulan ja Marikan viitoittamalle tielle. Pitämään pistelypäiväkirjaa, omani ei kyllä ole niin hieno kuin tyttöillä, mutta näillä mennään. Muutenpa en muistaisikaan näistä seuraavaksi esitelyssä olevista kuvista paljon mitään. =)

1573358.jpg

* Ylhäällä vasemmalla: Biscornuavaimenperä äidille äitenpäivälahjaksi. Tarvikkeina: vaaleanruskea pellava, kenties 28 countti, lankana Pomme de Pinin "Chemin de traverse" (myös naru), keskellä on kirkkaat vaalenavihreät siruhelmet.

* Ylhäällä oikealla: Sijoituspaikkaa vailla oleva biscornu. Tarvikkeina: Vaalenasininen pellava kangas, 28 countti, lankana jälleen Pomme de Pin tällä kertaa "Au coin du feu" (myös naru), keskellä ja vähän siellä täällä pieniä pinkkejä siemnhelmiä.

* Alhaalla vasemmalla: Sijoituspaikkaa vailla oleva biscornu. Tarvikkeina: vaaleanruskea pellava, kenties 28 countti, lankana DMC:n 712 ja 3781, keskellä on isot keltaiset helmet.

*Alhaalla oikealla: Biscornuavaimenperä anopilleni äitienpäivälahjaksi. Tarvikkeet: Joulunpunainen pellava, countti kai 28, lankana DMC:n 712 ja E3821 (kultalanka),  keskellä valkoiset helmet.

Aivan villiinnyin näiden biscornujen kanssa... Äitien päivä reissulla tätini näki nämä ja tilasi itselleen joululahjaksi saman laiset. =) Eihän sitä nyt joulua tarvii odottaa. On niin kiva yllättää ihmisiä. =)  Ja kun tein toiselle tädille niin eihän toistakaan voi jättää ilman. =D

1573396.jpg

Tarvikkeet näissä biscornuissa: Kangas luonnonväristä pellavaa 28 countilla, lankana Pomme de Pinin "Eeureuil en Pyjama", naruna 3mm:stä silkkinauhaa ja keskellä on toisessa tumman ruskeat helmet ja toisessa hunajan ruskeat helmet.

Kaikkien näiden biscornujen mallit löytyvät kirjasta: Répertoire des frises/ Valérie Lejeune. Ja ehtymätön aarreaitta on tuo HelmiQ, suurin osa kimaltelevistani on tilattu sieltä. Heillä on myös todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa, aina on jotain kivaa pientä mukana.

Ristipisto hankintoja on tullut muutenkin tehtyä:

1572126.jpg

DMC:n ihania Color Variations lankoja. Aivan upeita värejä, melkein joka projketiin yritän ujuttaa niitä nyt. =)

1572121.jpg

Ja nämä kirjat tilasin ulkomailta, jospa niille löytyisi käyttöä. ;) Paljon on salaisuuksia työn alla ja jotakin jo valmiinakin, mutta niistä ei voi vielä puhua tämän enempää.

... joten moi ensikertaan! =)

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png