Kääk, mä en oo kerenny mihkään tällä viikolla!!! Niin paljon tekemättä jää, vai miten se nyt oli... Heti, kun vuosi käännähti mittarissa niin katos vuorokauvesta aikaa!!! Jokapäivä olen kyllä muutaman piston hassutuksiin tehnyt... Tänään en ole vielä kerinnyt, mutta jospa tässä vielä. Kirjoitan tänne oikeen nopeesti, et syrän vähän kepenee.

 

Elikkäs 7. päivän hassutustyö on Little House Needleworksin "The North Wind". Oh´lalaa ja kangas onkin yllättäen sinistä ja oisko 30 counttia?

Synttärisankarin näköistyötä aloittelin 8. päivä... Niiin kuvassa ei ole Elvis. Madame Chantilly "Ballerina Gourmande", 36 counttiselle.

Samalla suunnittelijalla jatkettiin 9. päivänä... "Santa´s Coffee Break", 36 counttiselle.

10. päivänä herkutellaan jälleen ja ymmärtäähän tämän mallin, kun nuo sukujuuret velvoittaa. Näissä kahdessa seuraavassa mallissa on niin suuret kankaat, että aijon pistellä sarjan muitakin malleja pötköön... Jahka saan ne hankittua. Siis pitkästä virsi kuiva 10. päivänä Country Cottage Needleworksin "Strawberry Shortcake", 36 counttiselle. Mansikoita nam!!!

11. päivänä samna suunnittelijan malli "Cottage Cakes: Cherry". Ja yhtä pitkälle kangasliepakkeelle, 36 counttiselle ja todella vähän pistoja!!!

Tässäpä nämä tähän mennessä ja tämänpäiväisen kimppuun mieleni jo tekevi ja aivoni ajattelevi, mutta... Haluisin heittää kysymyksen. Saako sinun mielestäsi vaihdoissa antaa pistelynä sellaisen pistelyksen minkä on tehnyt etukäteen? Nimittäin monellakaan minun pistelyksellä ei aina ole kohdetta, mutta sitten myöhemmin keksii että JOOO! Niin onkos se Ristipistokansan etiketin mukaista antaa lahjaksi tai laittaa vaihtopistelykseksi? Vastanneiden kesken lupaan arpasta tässä jotain kivaa... Menee kuun loppuun varmaankin tai sitten ensi kuun loppuun, niin saatta rauhassa miettiä vastausta ja perusteluja.

Siis Ensi kertaan, pitäkää huoli itsestänne ja toisistanne!