Kiitokset vain kaikille kommenteista ja kannustuksesta. =)

Taas on takana viikko ja ensi viikolla alkaa työt. Ihanaa!! Mutta toisaalta... Kamalasti olisi ihania pistelyprojekteja jonossa. Mistään vain ei saisi puhua vielä. No, muutama on oma projekti kesken joista nyt voi puhua. =) Niin ja onneksi viime viikolla oli jälleen ratkiriemukas Oupsi tapaaminen. Ihanaa seuraa ja syötävää. Ja olipas meillä vieraileva tähtikin, aivan mahtavine juttuineen. ;) Pirkkolle suuri kiitos.

Tässä yksi tavallaan keskeneräinen projekti. Nämä kaksi pitäisi yhdistää... Monellakin tasolla. ;)

Isännän kouluaikoinaan tekemä renginkaappi ja...

                                      1602788.jpg

Emännän viime viikolla nykertämä koristus...

                                     1602790.jpg

Talon malli, "Maison rouge", on lehdestä "De fil en aiguille" octobre/novembre 2006. Nimi johtaa vähän harhaan, kun vaihdoin langan värin. Tämä kyseinen väri on nykyään suosikkini, vaikka paljonhan niitä on ihania värejä. Lanka on siis Pomme de Pinin "Eeureail en pyjama". Ihana väri! Mallissa marjat oli solmuiltu langoista, mutta ei oikein ajatus houkutellut vaan tilasin helmiä. Työssä on kahdenlaisia helmiä kokoa 10/0, tumman punaisia toisissa hopea sisus toisissa ei. Kangas on luonnonväristä pellavaa ja 28 counttista. "Meidän unelmatalo" , malli löytyi isännän kanssa yhteissä tuumin. Voitteko kuvitella, kun kysyin saanko pistellä tähän jonkin, niin hän sanoi, "jos kehtaat"!!! Sama juttu, kun meillä olisi hänen kouluaikanaan tekemä kulmakaappi kunnostuksen alla, niin kysyin voinko siihenkin tehdä. Niin hän sannoo jotta "jos kehtaat"!!! En kai minä paljon muuta kehtaisikaan kuin pistellä ja pistellä. =)

                          1602799.jpg

Kaiken maailman tilauksiakin on pitännä tehdä viimeaikoina Sew and So:lta sekä Carriea Creationsilta. Nyt ootellaan niitä. Osa Sew and Solta tilaamista jutuistani tulikin jo ja nyt alkaa olla langat järjestyksessä. En olisi ikänä uskonut, että niitä lankoja on varastoon kertynnä jo yli sata, siis eri väriä, tokkia onkin sitten... ;) Olen varmaan ollut jonkin sortin hamsteri jossakin elämässäni. Teelaatikkoonkin alkaa jo hahmottua ideaa kuvasta, vaikka vieläkään en oikein tiedä... ;)

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png