Jep, eipä ole turhan tiheetä tämä päivittely. Mutta olen minä riehunut, vähän mutta kuitenkin. On niin paljon muitakin mielenkiintoisia pistelyksiä kesken ja kaikkea muutakin tulee tässä kehiteltyä... Mutta itepähän läksin ja valita en! Päivittelen vaan. Kiitokset Kristiinalle tunnustuksesta. Minusta on tullut hidas/vanha, mutta yritän muistaa paneuta siihen seuraavassa postauksessa.

Elikkäs Virpille blogiarvonnassa tärppäämisessä postitin pakettia. Jossa oli viimeisteltynä 2011 Ristipistohassutuksessa pistelty ruutu.

... Ja vähän muutakin...

Vuoden 2011 hassutuksessa valmistuneen biscornun ojensin ikikukkana henkilölle joka ohjasi minut terveellisemmälle tielle.

Ja sitten ne loput JoulukoristeRiehan aloitukset, joista muutamaa ihan hävettää näyttää. Ja sivupalkista löytyy linkit ohjeisiin, paitsi muutamista. Ei oikein lankoja irronut kaikkiin töihin, kun on noita hassutuksia ja riehoja kasattuna eirnäisiin pusseihin... Siispä säveltelin vähän itte ja sen kyllä huomaa. Nyt pitäs nikutella sitten neulaviuhuen, mutta ensin joulukalenterin kimppuun halajan. Ai niin, täytyy todeta, että hassutus sujui kivuttomammin, kun pysyin suunnitelmassa ja olin kasannut tykötarpeet etukäteen. Riehassa aattelin vähän riehua ja ottaa löysin rantein. Ei ollu siis pistelykset vamiina, muuta kuin mallit ja nekin lähti vaihtoon välillä. Sitä ei sitten paljon illassa jäänyt pistelyaikaa, kun töiden jälkeen oli aikaa istua harrasteen pariin, niin meni tovi lankojen kanssa leikkimisessä ja kankaita leikellessä. Huolittelut jäi riehassa tekemättä ja kankaat meinaakin purkautua. Hassutuksessa huolittelin reunatkin ennen kuin aloin pistellä. Mutta onpahan kokkeiltu.

14. Pellavalle yhden yli, Carrie`s Creationin "Highland Hills" langalla.

15.  Pellavalle kahden yli lankana Carrie`s Creationin "Blue Glacier". Ei näytä hirmu hyvätä, mutta kokkeillaan...

16.  Ruskealle Pellavalle Kahden yli DMC:n 739:säisellä. Tää voipi jäädä melkein tekemättäkin. Aloitus oli niiiiiiin hankalaa, kun ei meinaa nähdä mitä pistelee!

17. Floballe yhden yli ja lankana kaikkien aikojen Carrie`s Creation suosikki värini "Olde World Red".

18. Floballe yhden yli ja DMC:n langoilla.

19. Kyllä siinä on ussee pisto... Pellavalle in pistelty ja yhden yli ja DMC:n lankaloilla.

20. Pellavalle ja perätten kahden ylitte ja DMC:n säikellä.

21. Pellavalle, 30 counttia, ja hurjasti kahden ylitte ja lankoina DMC:t.

22. Floballe  yhyren ylitte ja lankana tällä erää Pomme de Pinin "Le Feu de Bridget".

23. Floballe yhen yl´ tätä tikuttelen langalla Carrie´s Creation "Plymouth Red".

24. Pellavalle kahden yli ja lankoina DMC:tä ja Atalien "Passion".

25. Innostuin vielä tähän... Yhden yli Floballe ja lankana Carrie´s Creationin "Olde World Red".

Että näillä näppäimillä sunnuntai iltaan...