Jällen saavutimme yhden vaihdon päätepysäkin. Viikonloppuisista pistelykinkereistä on alettu tointua ja elämä voittaa siis taas. Kiitoksia vain kaikille ihanista kommenteista, niitä oli ilo jälleen lukia. Mutta se vaihto...

 

Muistanette, että Lennun ristipistovaihtojen syksy-ystävävaihdossa lähetettiin vihje ja sitten se pistelys. Minähän sain mainionkortin ja sateenvarjon ja kylläpäs sitä sitten pohdittiinkin mitä tuleman pitää. Ja eilenpäs sitten pohdinnalle tuli vastaus Minna F:ältä ja sain niin mielettömän hienon jutskan postissa. Idea on mitä mainioin ja jälleen mitä mainiooin kortti!

Miun värit ja kaikki.

Nää mummelikortit on huippuja! Ja niilläkin sataa!

 

Satulinnun sadetanssi  

 

Sade pisaroi
Satulinnun varpaat punoittavat.
Mutta se tanssii.
Lätäköissä se tanssii, ja tuulessa.
Sumussa se tanssii, ja pimeässä.
Se tanssii kellarimörölle ja
puiston varjopeikolle.
Se tanssii itkupajulle
ja leijuville lehdille.
Ja loskaiseen pihaan piirtyvät
pienet kimaltavat varpaanjäljet.

 

Leena Laulajainen

 

Minulla ja toisella Minna M:llä on kans tämmöinen syksyinensuhde. Nimittäin viime vuonnakin olleessa syksyvaihdossa olin Minnan pari. Mikäs siinä, aina on ollut ilo pistellä, kaikille.

Tiesin heti mitä pistelen Minnalle, kun tiedän hänen tykkäävän Nimüesta. Vihjettä olikin vähän vaikea keksiä. Ja perääntyä en voinut, kun olin jo pistellyt keijukaisen. Vihjeestähän minulla ei ole kuvaa, mutta syksyiset tuulenpuuskat ja tuiverrukset ja lentävät lehdet oli tämä yhdistävä tekiä minun mielestäni. Ja vihje oli siis Minna Immosen korttitaulu jossa enkeli seisoo lentelevien syksynlehtien keskellä. PistelyksenMalli on siis Nimüen "Coprins des Fées" ja langat ol ohjeen mukaiset. En keksinyt muuta viimeistelytapaa ja minä ja ompelukone olemme ihan omissa fääreissämme. Minun pitäisi joko harjoitella enmmän tai antaa periksi. Ja koska en tiiä kumman tekisin, niin tuloksena on vaarin kalsareita ja mummon kaulahuiveja.

 

Nyt sitten on työn alla Lennun ristipistovaihtojen jouluvaihto ja olen ihan fiilareissa!