Joulu tuli ja joulu meni. Nyt odotellaan uutta vuotta ja sen tuomisia. Ainakin vanhenen heti kättelyssä, mutta toisaalta saan olla koko tammikuun töissä! Jippii!

Tänä vuonna ei hirmusti tullut tehtyä itse askarreltuja joulupuketteja saatika kortteja... Vain kolme korttia ja jotain muuta pientä. "Talon isännälle" annoin lahjaksi itse pisteltyä ja Juliasuklaata, josta hän pitää erityisesti. Paketin aukaistuaan ja sisältöä hetken punnittuaan hän tuumasi parhaimmat kehut joita olen koskaan saanut. =) Kaikkien kuulema pitäisi nähdä kuinka hyvän työn ja siistiä jälkeä olen tehnyt. =) No joo, tämä tyttöhän heti ajatteli näyttää koko maailmalle. ;)

Sukaan on koottu eri lähteistä kuvia ja värejä olen vain muunnellut vähän oman maun mukaan:

1162626.jpg

Omistan vain maailman surkeimman kameran ja toivoa uudesta ei ole. ;) Koittakaa saada selvää... Kuvista siis. =) Ehkä kuvien surkeus onkin kiinni niiden ottajasta... Siis en osaa käyttää kameraa enkä kuvankäsittelyohjelmaa. Mutta antavat nuo kuvat jonkinlaisen käsityksen kuvattuna olleesta kohteesta. Pitäähän sitä ruokkia mielikuvitustakin ja aina ollaan postiivisella kannalla! =D

Yhtä korttia on pakko kans´ esitellä, vaikka tuonne "valmiit työt" sivulle näitä laitankin. Niin... Kuva on erittäin huono, mutta toivottavasti saatte selvää. Kortin "sydänkuusi" on kirjasta: Wandel, Gertie: Vor tids krossting, 1981(1972). Pieni ja vanha kirja, jossa on muutamia nättejä ja kiehtovia malleja. Muut osat kortista on kerätty eri lähteistä... En enää muista mistä. =O "esittää hämmästynyttä".

1162624.jpg

Uuden vuoden lupauksi pitäisi alakaa kehitellä... Vai pitäisikkö?!?!

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png