Eipä ole ollut aihetta lauluun. ;) Siis kirjoitteluun, kun ei ole ollut yhtään hyvää kuvaa laittaa tänne. Mutta nyt pitää kirjoittaa, kun voi laittaa yhden kuvan, sillä blogi ilman kuvia on kuin sukat ilman lankaa tai jalkaa. TAI pussi ilman karkkia!!! =)

Julia ja Jedi, jos lukasette tätä (Jedi on Julian koira, joka varmaan lukeekin usein blogeja) =) Laittakaas sähköpostiosoitetta tuohon minun s.postiosoon niin vaihdellaan koirakuvia. =) annzikka (miukumauku) gmail.com ja välit tietty pois. =)

Olen ollut kiitämätön ... Kiitokset kaikista ihanista kommenteista. Ne ovat aina niin kivoja saada. Olen vain vallan unohtanut kiitellä niistä... =( =) Kiittää ja kumartaa.

Verbum sapenti sat est<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Sana riitää ymmärtäväiselle

 

                  ;)

Naapurini ja yksi meistä Oupsilaisista sai kesällä pienoisen pojan. Hälle pistelimme sitten peiton. Lennu kokosi siis meidän muiden pistelyt ja teki siinä loistavaa työtä! Nallukka on lehdestä Cross Stitcher 4/07 "Up, Up away!" nimisestä mallista, suunnittelija Andrée Langhorn. Mallin värejä vähän muuttelin. Palloon nimittäin tuli DMC:n color variations no.4126 väriä. Joka työssähän pitää olla jotain liukuvärjättyä. ;)

2019067.jpg

Muitakin pistelyjä on suoritettu. Taannoin esittelemäni kassi on nyt pistelyiden osalta valmis... Jonkun vain pitäisi silittää se, jotta ilikeisin sen täällä esitellä... Sehän olisi taas sen viimeistelyjaoston hommia, mutta ne on edelleen lakossa. Lennun järkkäämän jouluvaihdonkin ja Oupsin samanmoisen pistelin tässä valmiiksi. Nyt vain odotamme, jotta viimeistely tulisis tehttyä. Mutta on ne vaan niin laiskoja... =D Motivaation puutetta... Millähän saisin ne motivoitua!

Tämmöistä tälle erää. Nähdään! =)

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png