Hyvää uutta vuotta kaikelle kansalle! Happy New Year to You All!

Ja niin laitoimme alulle vuoden 2011 RistiPistoHassutuksen eli RPH:n. Hurja määrä osallistujia! 170!!! Hassuja on paljon ja näköjään ympäri maailmaa. Yritin järjestää pisteltävät mallit niin, että "hankalimmat" sattuisivat päiville jolloin en ole töissä.  Kuten olen jo aikaisemmin varmaan maininnut oma "työlistani" löytyy tuolta palkista ->

Mutta Tammikuun 1. päivänä aloin siis pistellä mallia, jonka olen aika päivää sitten ostanut Violariumista. Se on aivan mielettömän kaunis. En vain ole saanut aloitettua sitä, koska se tehdään aidalle ja ainahan niitä muitakin syitä on löytynyt. Tämä aloitustyö ei siis kummoisia suunnitteluja kaivannut, kun siinä oli mukana kaikki: malli, langat, neula ja kangas, niin ja koristeet. Paljoa en kerinnyt tänään vielä pisteleen, mutta jotain kuitenkin.

*******************************

So we like challenges. My new year promise is to try to write here somthing in english, and I am sorry my english is... Let´s see how long I can do it. Another big Challenge has started too! Grazy January Challenge. So many Grazy in the world, 170! My list , what I am gonna stitch, is on the side section ->. I tryed to bild the list so that the difficult patterns are in free days then I have more time to fight with them. On the 1th January I started stitching pattern wich I had bought from Violarium. I can´t remeber even when it was, but I love that kit.  I don´t like aida as a fabric so it has taken me this far to start to stiching it, now I have a good reason. I didn`t get much done but something.

Le Bonheur des Dames - Paris 2617