Kiitokset vain ystävällisistä kannustuskommenteista. Eilen jäi päivittelyt tekemättä, kun joku nukkui päikkärit ja ei mitkään ihan pienet sellaiset... Pistelyksetkin meni poskelleen ja purkuhommiksi meni. Siispä eilistä eli 3:tta Hassutustyötä on oikeesti pistelty tuplasti.

Kuva kertookin mistä mallista on kyse. Pistely tapahtuu mallinmukaisilla langoilla. Kankaaksi valihin pellavaa ja 36 counttia. Vähän on kökköä pistellä kahdella säikeellä. Takkuaa varsinkin kun pistelin välillä tuota tämän päivän eli 4. päivän hassutusta aivan ihanalle pehmeälle kankaalle. Kaikki pehmeät kankaat ei oo hyviä, mutta tää on.

Elikkäs malli on CCN:n "Summer Strawberries". Pistelen kokonaan DMC:llä ja jouduin itte valkkaan joitain värejä. Ja näyttää ihanan lupaavalta. Kangas on ihanaa Silkweaverin "Strawberry Sparkle", 36 counttia Opalescent Edinbourugh Linen. Aivan ihanaa kangasta siis!!! Elikkäs kovin mansikkainen juttu kokonaisuudessaan. Tämän prinsessavälkkeen myötä lähetän kaikille rinsessoille rinsessavilkutuksia, erityisesti yhdelle prinsessalle! Ja kuuleppas, kun sisaruksia ollaan. Kävin nimittäin tekemässä myös sen testin mikä Jane Austen sankaritar olet ja miul tul vastaukseksi Elinor Dashwood.

 

Viimevuotisessa Veneytetyssä hassutuksessa tein mm. tämän biscornun ja en ole sitä vielä täällä esitellyt, mutta tänään se lähti erään pienen prinsessa mukana uuteen kotiin, niin laitanpa nyt kuvan. Biscornu on molemmilta puolilta samanlainen. Countti on 40 ja pistelty yhdellä säikeellä pellavalle. Langat ovat DMC:n 3740 Ja Carries Creationin "Cherry Popsicle" ja malli siis siitä yhdestä kirjasta.

 

Prinsessa vilkutuksin seuraavaan kertaan!