Jätän ahdistuksen otsikkoon toivon niin...

Eipäs ole tullut saatua mitään oikein aikaiseksi... Laskin tuossa juuri, että 10 työtä odottaa viimeistelyä... Ei uskalla edes ajatella kuinka monta työtä on suunnittelun alla ja kuinka monta kesken. =) Ja paniikin poikasta kasvattaa lähestyvä joulu ja viikonlopun Oupsi tapaaminen, joka on meillä. =( tai =) Työtkin jatkuvat näillä näkymillä vuoden loppuun. Se on taas vaan suotavaakin, kun noita rahanreikiä on elämässä. ;) Yöpöydälläni odottaa myös kymmenkunta kirjaa lukijaansa! Minun pitäisi lainata vain kirja kerrallaan, kun tuo pino ahdistaa. =D

Kuiteskiin... Ostin viime talvena sellaisen teelaatikon, kun olimme Tuulan mökillä korkeanpaikan leirillä, ihana reissu! Olen siitä kuvan täällä vilauttanut ja nyt tein siihen tälläisen pistelyn tai tein sen silloin kauan sitten, mutta se viimeistely... Pingoitus ei onnistunut!!! Ekaa kertaa pingoittelin ja en ilmeisesti tarpeeksi tiukkaan enkä näköjään hallitse koko hommaa! =D Mutta olenpa sen omilla pienillä kätösillä pingoitellut ja tunnusmerkkinihän voi olla löysät säikeet! =D

Tässäpä kuva. Ei järin hyvä, vaikka taiteelliseksi muka yritin heretä. ;) Malli on Lizzie Katen Tea Grazysta (#134) muunneltu. Ja nuo pienet mukit syrämmen alla olen ihan itte suunnitellut. ;) Ja ette varmaan ikinä arvaa mistä kirjasta olen köynnöksen reunoille ottanut?! No, Répertoire des frises/Valérie Lejeune tietysti, malli on no. 400. Köynnöksessä käytin Belle Soien "Lasagne" lankaa. Ihana väritys! Ja sittenpä käytin DMC:n lankoja oman maun mukaan. ;) Värit eivät siis ole mallista.

2076795.jpg

Ja tässä on sitten biscornu no 20. Malli "lempikirjastani" no. 938. Eikös näytä aika jouluiselta? Lankoina oli DMC:n color variations -sarjan 4130 ja 4045 sekä lisukkeena joulunvihreitä helmiä. Kangas on vaalean vihreää pellavaa.

2076816.jpg

2076817.jpg

Kuviin tuli aika hämyvalaistus. ;) Meillä on jo siirrytty "jouluaikaan". Kynttelikkö on viritetty kylläkin koiria ajatellen, muuten kaverukset saa ootella meitä täällä pimeässä. Kolmen jälkeen pimenee jo ja meillähän ei ole niitä katuvalojakaan ilonamme. =) Tai miten sen nyt ottaa. ;)

Neulomaankin sitten aloin ihanasta Novitan Kaarna -langasta oman pään mukaista keeppiä/rannepitusta viittaa, kun en mallia löytänyt. Elikkä tästä voimme päätellä, että teen yksinkertaista mallia ja todennäköisesti puran ,kun saan valmiiksi. =D Niin, että joulu ei ole vieläkään pelastettu. ;)

"Oikein nurin

 

Oikein nurin

oikein nurin

vähän kudoin, paljon purin.

Oikein nurin

oikein nurin

pakkasilla sitten surin."

 

Yökyöpelit/Laura Ruohonen

 

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png