Arvatkaa mitä?! Vaihdoin sitten ne kaksi mallia! Kyllä ne aika pahasti minua kahtelevat tuolta, siis ne syrjäytetyt mallit, mutta elämä on kovaa. Niin ja synttärisankarit kai saavat tehdä ihan mitä vaan?! =D Tänään halusin pistellä "The Old Doll" mallia, koska sellaiseksi tunnen itsenikin. Ja huomenna sitten lisää NHL:ää, koska tuo malli on huutanut minua jo niin kauan. Ja nyt kertakakkiaan vaan tuntui tältä! =) Tämän päiväisestä pistelyksestä bloggaan illalla tai huomenna. Meillä kävi jo aamuvarhaisia vieraita ja en ole sitä vielä kerinnyt aloittaa, kun on pitnyt puuhata yhtä sun toista tässä. =D

Okkei villautanpas teillens mitä hassutuksen tiimoilta sain aikaan 6. ja 7. päivä kuumeesta huolimatta. ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Guess what?! I changed the patterns for today and tomorrow, because birthdaygirl can do what she wants! =) LHN or NHL patterns gets in altough the displaced patterns are crying. =) Early guests have prevent me to start  "The Old Doll" so I will blog about it later. 

So lets see what I have done 6. and 7.

6. The Trilogy "Happy Ho Ho Day" ja tylsästi DMC:n langoilla ~ boringly with DMC threads

7. Joulupukki ja reki -malli kirjasta "Made in France" (Rourge) Kirjassa ei ole kuvaa valmiista pistelystä, joten alla kuva lahjasta johon pistelin tämän saman mallin. Ja nyt siis pistelen itselleni. =) ~ Santa Clause and Sleigh -pattern from the book "Made in France" (Rourge) There is´t finished picture of the patter so here is picture of present that I made. Now I stitch it for me.