Mistä ihminen voisikaan nauttia enemmän kuin toisen yllättämisestä ja muistamisesta. =) Siksipä olen jo pitkään pyöritellyt mielessäni osallistumista hyvän kierrätykseen. Toivottavasti siellä on joku joka innostuu myös, vaikka mistäs sen tietää mikä sitä hyvää on, kun on vähän toistaitoinen näissä käsityöhommissa vielä, mutta eikös sitä tekemällä kehitytä. ;)

Lennun blogista bongasin Anna hyvän kirrätyksen ja heti ryntäsin osallistumaan, kun harmistaa niin kovin etten syksyvaihtoon uskaltautunut ajan puutteen vuoksi. Jaa, nyt on sitten tuo oma hyvän kierrätys arvonta ja tämä virallinen kierrätys arvonta... Enköhän minä jostain aikaa löydä. ;)

  • Lupaan pistellä jotain mukavaa kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin ja ilmoittavat osallistuvansa. 
  • Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana.
  • Lupaat omassa blogissasi jatkaa ja taas lahjoittaa kolmelle jotain.

*********************

 

Mari oli päättänyt antaa minulle tälläisen. Olen kyllä ehdottomasti syksy/talvi ihminen, mutta mitäs siitä ;) On ilo saada mainintoja. =D

 

1747707.jpg

Säännöt:
1. Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
2. Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.
3. Nimeä vähintään 5 muuta blogia palkinnon saajiksi.
4. Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Jaahans tämän kesän kesäblogit miun mielestäin ovat...

* Sari I. =) Niin ihanaa "humppaa" ja kauniita kuvia... Tahtoo sen mansikka pistelymallin... Mistähän niitä jo saisi? =)

*Maaru on ystävä, joka ei näistä välitä, mutta silti laitan tämän hänelle. Hänen bloginsa on ollut niin herkullisen kesäistä, vauvvaista ja idearikasta luettavaa. Ihanaa, että joku on keksinyt blogit!

*Lennu naapurille ehdottomasti kesästä 2007 olen oupsiin "sekaantunut" ja hänen ansiostaan. Kesä ja Oupsi on melkein kuin sama asia! =)

*Tuula, niin hyviä ohjeita rakkaan kesäiloni hoivaamiseen (suom. huom. Lumipalloheisin) ja muutenkin blogiasi on ollut ilo lukea ja matkakuumekkin tarttui... Pakko päästä johonkin "kesämaahan". =)

*Marikalle voisin melkein sanoa samat sanat kuin Lennulle, sillä erotuksella että hän ei asu naapurissani. ;)

Tämän kesäblogi palkinnon olisi voinut oikeastaan antaa kaikille Oupsin naisille, sillä kesä mielessäni liittyy heihin, mutta annoinpas sen nyt näille viidelle, kun viisi piti valita. =D

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png