Nyt on viimeaikoina pittännä näköjään yhtenään päivittää blogia. Mutta mikäs siinä, kun on asiaa.

Olen alkanut kirjoittamaan tänne sivua minulla olevista malleista. Sijaistoimintoa makeansyönnille. Laihdutuskuuri siis jatkuu ja reilut 5 kiloa on haihtunu parin viikon aikana, mutta se siitä. Tää vuodatus on kyllä ihan kökkö!!! Kun kirjoitan sitä uutta sivua ja tallennan sen, niin se tallennus nakkaa rivivälit miten sattuu, vaikka ne olisivat kuinka oikein kirjoitusvaiheessa. Mitä ihmettä mä teen väärin??!! Koodausta en  osaa, niin en voi korjata virhettä sieltä ja vaikka kuinka korjaa virheen ja tallentaa sivun niin taas on kaikki vinksin vonksin!!! Saa siis nähdä tuleeko mallivarastosivu koskaan näytille!

Oupsissa oli sitten jo perinteeksi muodostunut synttärivaihto. Minä pistelin siinä kolme juttua Helille, Ystävänpäivänä, nimipäivänä ja syntymäpäivänä. Helille oli ihana pistellä, kun meillä on niin samanmoinen maku, vaikka silti täytyy tunnustaa, että minua pelotti lähettää jokaista pakettia. Tavoitehan on mielyttää ja olemme niin vähän aikaa tunteneet, että juttu hieman vapisutti, vaikka olenhan minä viellä tuntemattomammillekin lähetellyt omia kötöstyksiäni. Arvannette, että silloin vasta jännittikin....

Mutta mennäänpäs asiaan...

Ystävänpäiväksi pistelin Helille kissan joka on vilistellyt monen blogissa pisteltynä...

Elikkäs kuva on pienen rasian kannessa. Ja unohdin sitten ottaa kuvat niin, että sisälmyksetkin olisivat näkyneet. Elikkäs Malli on "Petit Chat" Tralalaan ilmaismalli.

Nimipäivänä muistin Heliä tälläisellä pistelyllä muistikirjan kanteen.

Auringonkukat ovat kirjasta "Country au point de croix" ja tekijähän on Helen Wind.

Viimeisenä lähetin sitten synttäripistelyn.

Ja jälleen rasia. Malli eli H -kirjain on Valérie Lejeunen kirjasta "Cross Stitch Letters BIBLE..." Itse sävelsin siis siihen nuo värit. Kirjain on Carrie´s Creationin "Buffalo Fur" ja sitten on Atalien "Rubis" ja DMC:n 3820, 987, 815 ja 3750. Tästäkään en sitten niitä sisälmyksiä muuten kuvannut, mutta biscornu no. 50 lähti saksien perässä killuen Helille. Ja samalla tämä biscornu oli yksi jatko hassutuksesta.

Elikkäs biscornun malli on kirjasta Répertoires des frises ja Valerie Lejeunen toimittamahan tää kirja on. Lankana biscornussa käytin DMC:n 902 ja Carrie´s Creationin "Double Fudge Brownie" lankaa.

Mitähän sitä seuraavaksi listais tänne ettei tuo suklaan tuska vie ojasta allikkoon?! Nyt lähden kyllä tuonne ihanaiseen syksyiseen sunnuntaipäivään kävelylle!