Minnan blogista vinguin kirjainta itselleni. Sain a:n ja nyt sitten pitäisi luodata syvästi mitä kirjain aa aivoissani aiheuttaa. En kyllä syvästi osaa pohdiskella, mutta seuraavaa olen hautonut tässä päivän muutaman. ;)

A

Aakkoset ovat tärkein työvälineeni kirjan ohella. Aa aloittaa ketjun kirjaimia joilla saadaan aikaan Ajatuksia. Ajatukset ovat tärkeitä ja tuuleen katoavia, joistain ajatuksista tulee Aarteita jos muistaa ne jälkeen päin tai on tajunnnut ne ylös merkitä. Arteita on hyvä olla, mutta ei ole hyväksi niitäkään äärettömiin Ahmia. Suklaata on nautinto ahmia jos Ahdistaa ja Aurinko ei paista. Luonteeltani olen aurinkoinen, mutta välillä ahdistaa Asiat. Asioita, jotka ahdistaa on paljon ja toisinaan ei ollenkaan, mutta suurin ahdistuksen Aihe on Aika ja sen puute ja sen kuluminen. Ahdistaa kun aina pitää ja pitää, enkä ole mikään kodinhengetär. Aiheita lauluun ei ole paljon, kun toisella on häät ja toisella hautajaiset, ajanpyörä pyörittää meitä eikä kysele mitä teitä tahdomme Astella.  Aina voi kuitenkin valita. Urheiluhullu en ole, joten astelu painaa aikalailla. Rakkaan kanssa Alttarille astellaan, jotta Avioon sormustetaan. Avio olisikkin suuri mutta? Mikä tulisi Niiskuneidistä, jos Muumipeikon kosintaan lankeaisi ja alttarille lyllertäisi. Aatto on jouluna ja Jouluaatto on vuoden parasjuhla. Lapsuuden joulut ovat suurinpia aarteitani ja hitunen niistä vieläkin herää jouluvalmisteluja tehdessä.

Mitä muuta a ajatuksissa aivoittelee:

   *Fysiikassa A on sähkövirran, aktiivisuuden, kiihtyvyyden tunnus

   *Kemiassa A on massan ja aktiivisuuden tunnus

   *Ylioppilas tutkinnossa A on alin arvosana

   *Aa ympyrän sisässä on anarkistinen tunnus ja toisen laisen ympyrän sisässä oleva a on sähköpostiosoitteen aloittaja

   *A on ajan yksikön vuoden tunnus

A:lla alkaa minun etunimeni ja mitä se minusta kertoo olen massiivisen aktiivinen. Anarkistia minusta ei saa tekemälläkään ja sähkövirtaa sykähdyksissä suonissani sykähtelee. Kiihtyvyys on vaihtelevaa ja hetkellistä. Lauhtuu äärettömän helposti. ;) Aika valuu käsistäni, en kerkiä oikein minnekkään saatika tekemään kaikkia niitä miljoonia asioita joita halauaisin tehdä. Aikani kuluukin päivittelyyn. =) Koulussa en ollut parasta aa ryhmää, mutta toimeen olen tullut ja opiskelu kiinostaa minua aina. Armeijaa en ole käynyt ja vaikka olisin aikanaan päässyt niin todennäköisesti en olisi mennyt. Akkunat on taloissa tärkeitä, ne työntää pois luotaan tai kutsuu sisään kurkkaamaan. Avaimella pääsee kaikenlaiseen paikkaan ja Avaaminen se vasta jännää onkin, jos kyseessä on paketti suurenmoinen.

 

2161475.jpg

Hyvän joulun toivotus (We Wish You a Merry Christmas)

Taas toivotus hyvän joulun,
Taas toivotus hyvän joulun,
Taas toivotus hyvän joulun
joulurauhan näin tuo.

Se kaikille joulumielen,
Se kaikille joulumielen,
Se kaikille joulumielen
hyvän tahdon nyt luo.

Nyt kynttilät pienet loistaa,
Nyt kynttilät pienet loistaa,
Nyt kynttilät pienet loistaa
joulu tullut on taas.

Kiitokset kaikille kuluneesta vuodesta, mukavista kommenteista. Nähdään taas ensi vuonna etulinjalla. Silloin voi olla muutama asia toisin... Tai sitten ei. ;)

Rauhallista joulua ja Hyvää tulevaa vuotta toivottaa  D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png

P.S Melkein unohtui, jos haluat kirjaimen niin voin sinua sellaisella nakata. ;)