Heipsan saa! Mitään en ole tehnyt... Tai jotain kuitenkin, mutta niitä juttuja jotka odottavat viimeistelyä, en ole saanut viimeisteltyä. Saakutin saamaton Akka! ;) No, nyt ei oikein ole jaksanutkaan, antibioottinenkuuri päällänsä ja puhuakkaan ei saisi. Tai no, huomenna pitäs mennä töihin. =) Niin, että kai sitä jo saa puhua...

Lankakauppoja ajattelin alkaa koluta, kun tarviisin sellaisen kauniin villatakin joulukuuksi... Sellainen isohuivikin voisi olla kiva, mutta en ole löytänyt mallia mistään... Alkaa vain kiirus tulla näin hitaalle nykertlijälle. =) Katsotaan nyt mitä netistä löytyy ja mitä minä loppujen lopuksi teen sitten vai haaveilenko lakakerät kädessä, kun muut juhlivat. ;)

Tein tähän blogiin biscornulaskurin. Joo, aika alkeellisen sellaisen. ;) Aikaisemmassa kirjoituksessa mainitsemani biscornut 17, 18 ja 19:sta ovat valmistuneet. Numerosta 19 en voi näyttää kuvaa mutta tässäpä ovat ne kaksi muuta. En tiedä pidänkö itse vai etsinkö hyvän kodin... Numero 18:sta kuva on siinä biscornulaskurissa. Se on niin minun näköiseni, että saatanpa pitää ihan itse. ;) Ihanaa Pomme de pinin Oravaa pyjamassa ja rusehtavia mattapintaisia helmiä.

1964798.jpg

Yllä numero 17 takaa... Valkeita helmiä pisteinään hällä on ja lankana on käytetty DMC:n color variations numeroa 4015. Edessä on lisäksi pinkkejä ja vihreitä helmiä sekä edellisen langan lisäksi DMC:n numeroita 3363 ja 758. Seuraavassa kuva edestä...

1964817.jpg

Ja vielä kerran sama biscornu, nyt sivusta...

1964824.jpg

Sairastuvassa on yritetty lukea ja pistellä. Lukeminen jäi vähemmälle, kun innostuin erästä ikuisuus projektia pistelemään. Milloinkahan pääsen käsiksi niihin muihin ikuisuusprojekteihini... =) Eikä se pistelykään oikein sujuvaa ja nopeaa ollut, kun välillä oli oltava pitkällään, mutta jotain kuitenkin. =)

No, tässäpä muutama kuva sairastuvan saldosta:

1964838.jpg

1964843.jpg

Kassin sivut olen pistellyt aikaisemmin, mutta tämä pistelevä kaunotar oli ihan alkutekijöissä. Itseasiassa tarkistin pistelypäiväkirjastani, koska aloin työstämmään sivuja tähän kassiin, 8.5.2008. Ei tämä nyt tuossa valossa kamalan ikuinen projekti ollutkaan jos en nyt sitten taas laita sitä "levolle". Työstä ei puuttuisi enään kuin oikeanpuolimmainen puu ja sitten ne kaikki ihanat jälkipistot, joihin tämä malli suurilta osin perustuukin. Malli on lehdestä "De fil en aguille" no. 26 Silhouettes, siis tämä pistelijätär. Sivujen malli on kuinka ollakkaan kirjasta "Répertoires des Frises"/Valerie Lejeune. Toiselle puolellekin haluan pistellä jotain! Hyvänen aika ,eihän hyvää pistelytilaa pidä jättää käyttämättä!!! En ole vielä päättänyt mitä, niin voihan tämän valmistuminen vähän venähtää. Loppukäyttö minua hiukka huolettaa, kun en muistanna kastella kassia ennen pistelyn aloittamista. Mutta mennääs päiväkerrallan ja yritetään olla sotkematta. =)

Ettäs tämmöistä tänne. Mitäs sinne? =D

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png