Meillä oli sitten Oupsipirskeet. Jänskätti ihan älynä, sterssiin asti. ;) Mutta on se hyvä kokoontua aika ajoin. Viimeistelyosastokin heräsi hieman horroksestaan. Ensin tein sen teelaatikon ja nyt tämän Renginkaapin loppuun. Ne tuli kyllä tehtyä jo ennen tapaamista. Tapaamisen ansiota oli, että sain viimeisteltyä Oupsin Jouluvaihdon ja Lennun ristipistovaihtojen jouluvaihdon. Ja sitten semmoisen pikku lahjuksen, josta ei voi vielä puhua. ;)

Tässä tämä Renginkaappi, jonka on kultani kasahan naputellut. ;) Joku ei taaskaan osannut käyttää kameraa. =( Mutta tästä on ollut täällä aikaisemminkin kuva, löytyy mm. Nykerrysten KuvaGalleriasta. Mutta tässä se nyt on omalla paikallaan. ;) Niiin, ja joku ei vaan opi pingoittamaan töitään. ;(

2093796.jpg

Oupsin tyttärien kanssa innostuttiin vähän suunnittelemaan kaiken maan vaihtoja! Oupsissa alamme Round Robbaamaan Villagea. ;) Ihanaa! Tuskin maltan odottaa, vaikka projektista tulee pitkä. Kahdeksan osallistujaa tähän mennessä ja kaksi kuukautta aikaa pistelylle per työ. Ihan olen intona pulkassa! =D Kevät vaihtoakin Oupsissa pukkaa, no siihen piti kans ilmoittautua. Siinä pitää tehdä kirjekuori. En ole koskaan sellaista tehnyt saatika saanut. Siis pisteltyä sellaista. ;) Saa nähärä kuin tässä käy, missä ollaan kun tuomion basuunat soi!

Niin ja se 30 päivää on jouluun. Töissä olen kovasti jo joulua tehnyt. Pitäisi aloittaa kotossakin. Ekaa kertaa ollaankin sen Renginkaapin tekijän kanssa joulu ihan kaksin tai nelin, karvaisten ystäviemme kanssa. =) Kivaa!

"...Koputtaa jo ovella tonttuset nuo.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lahjoineen veitikat sisään jo astuvat.

Kaikille kontista käärön he tuo..."

Suomalainen kansansävelmä, san. L. Laitinen

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png