Tänään oli sitten Oupsi tapaaminen Jaanalla. Pikkasen oli väki alavireessä... Ettei vain työn täyteinen PP ja RR elämä olisi alkanut verottamaan jo nauru- ja kielijänteitä! Kyllä sitä tänä talvena on neulat suihkineetkin ja täytyy myöntää, että allekirjoittaneella alkaa olla melkoista pistelyähkyä. PP alkaa olla puolivälissä ja RR villageista on jäljellä enää yksi kylä, joka saapunee joskus minulle.  Mutta aina ne uudet jutut jaksavat innostaa.  JA Kaikesta huolimatta olen ilmoittautunut Oupsin perinteikkäseen kesävaihtoon, kun kerran olen taasen Kalajoellekin lähdössä, vaihdossa tähdään saksikoriste. Lennun ristipistovaihdoissakin olisi kiva aihe... "Ihana kesä" ja ihanat suunnittelijat. Täytynee tässä miettiä ja laskea uskaltaudunko Lennun vaihtoon mukaan... Noita keskeneräisiä juttuja kun on taas päässyt kertymään. Oupsilaiset laittoivat pystyyn KUÄK -viikon siis Kaikkien Ufojen Äitien Kokoontumisajot. Ja nyt hiukka harmittaa etten Mountain Ash Fairylla tai joululiinalla lähtenyt mukaan Yökkäilemään.  Jossain keskustelussa KUÄK muotoutui jo YÄK... Mutta nämä ajot pykättiin pystyyn pahimman pistelyähkyni aikaan, joten ruikuttelen rannalla ja odottelen aikoja parempia.

Pistelyä on riittänyt kaikesta ähkyilystä ja myhkyilystä huolimatta ja uusia hankintoojakin tulee valitettavasti tehtyä tasaseen tahtiin... Kohta saa värvätä jonkun pistelemään kaikkia noita ihania ja mieleisiä malleja.    Mutta täytyyhän se ihmisellä jonkinlainen harrastevarasto olla, kun asuu täällä perukoilla ja koskaan ei tiijä mitä tarvii johonkin ihanaan vaihtoon... Niin no aika ontuvaa, kun naapurissa on niiiin ihana kauppa, josta saa kaikenmoista pistelyjuttua ja melkein milloin vain.  Mutta pitäähän sitä olla laajat valikoimatkin. Joo, on tullut törsättyä netissä ja Violariumiinkin vähän tällä viikolla, niin kuin hullun raivolla. Sinne, kun oli taasen tullut kaikkea uutta ja ihanaa. Itteäni minä tässä lohduttelen.  Vaikka mitään en kadu ja koskaanhan en oo mitään tehnytkään!

Kuvia minulla ei juur valmiista juttuista ole, kun ne on salaisia tai sitten ne ei ole valmiita. Mutta yhdelle ihanalle pienelle prinsessaiselle minun piti saada tehdä jotain aarteenomaista.

Laitettiinpa sitten kaksi kuvaa kehiin ettei jäädä ihan kuvattomiksi. Elikkäs kannen malli on "De fill en aiguille" -lehden Février 2001 "Petit linge" -mallista ja kirjaimet kirjasta "Cross stitch letters BIBLE" mallit n:o 36 ja 336. Värityksiä vähän muuntelin, mutta kaikki oli DMC:tä. Kangas on oikeesti sellaista vaalean ruskeaa... Mutta tässä vaiheessa voisin jo sanoa, että muunmuassa nauhaostokset on aina hyväksyttäviä ostoksia ristipistoharrastajalle. Koskaan ei voi nimittäin tietää minkä väristä ja paksuista nauhaa tarvitsisi. Ja tähän minä olisin halunnut tarvita muuta kuin tuota tumman ruskeaa. Mutta se toisaalta käy kankaan ja rasian väreihin, niin myönnyin. Tulee niin harvoin käytyä nauhaostoksilla Oulussa ja sitten kun käyn niin näköjään en muuta väriä tunnista kuin ruskean! Netistä pitäisi löytää joku hyvä nauhakauppa... Tietääkö jouku?

Tässä mahtoivat olla ne tärkeimmät kuulumiset. Mutta vielä sen verran jottasten kiitoksia kommenteista! Niitä on erittäin ihana saada. Ja tää tekee täällä heti katumusharjoitus, en ole vieläkään saanut aikaiseksi kommentoida kovinkaan moneen blogiin. Aika liukuu sormieni välistä ja se tarkoittaa ehkä sitä, että minun pitäisi vähän säätää elämääni.

Näihin kuviin ja tunnelmiin... Sohva ja "moppi" nimeltä TOto.