Kiitoksia kommenteista. En ole vielä keksinyt mitä arvotaan, mutta eiköpähän se valkene ensi viikon aikana. Jotain ristipistoihin liittyvää kuiteskii. Kommenteista tulin siihen tulokseen, että se voip olla, että hassutukset matkaavat lahjuksiksi, ainakin osa niistä. Viime vuotisia annoinkin jouluna lahjaksi. Yleensä kun pistelen, jotain jota en ole kellekkään erityisesti aloittanut tekemään, ajattelen koko ajan kuka siitä voisi tykätä ja ketä sillä voisi ilahduttaa.

Olen saanut paljon kommentteja siitä, että työni ovat isoja... Mutta kaipa ne voipi olla tai sitten ei olla sitä. En ole villeimmissä haaveissakaan kuvitellut niitä saavani valmiiksi tänä vuonna. Viime vuotisesta jatkohassutuksesta on viisi työtä pistelemättä, 1 iso ja 4 pientä. Nyt on sitten 20 hassutusta kesken, kun jatkoin viidellä, että päästiin tasalukuun ja sain kaikki mieltä kihelmöivät työt alulle, tai en ihan kaikkia... Maaliskuussa aloitan 24 koristetta, ihan ikiomassa JouluRiehassani ja en stressaa yhtään. Aloitukset on ihania ja minua niin harmistuttaa kaikki nuo ihanat aloittamattomat mallit, joita minulla on tuolla varastossa odottamassa pistelyaikaa.  Mutta nyt vois vähän rauhoitella, kun on meinannu ressiä pukata ihan muut asiat kuin harrastukset.

Seuraavaksi siis viisi viimeistä Hassutusta, venyttäen kierteellä siis...

HassutusJatko no 1.

Country Cottage Needleworksin "The Book Store" aloitettu 16.1.2012.

HassutusJatko no 2.

Savoir-Faire Valley/Isabelle Vautier "Quand je serai grande, je serai Princesse" Googlella käännettynä "Kun kasvan isoksi olen Prinsessa" Siispä Rinsessa vilkutuksia Rinsessa ystäville...  Seuraavan mallin pistelen samaan kankaaseen tämän kanssa. Viimeistelen ne yhdessä tai sitten erikseen... En ole vielä ihan varma aatoksistani. Aloitettu 17.1.2012.

Pitäähän Prinsessalla olla Prinssi tai Ritari...

HassutusJatko no 3.

Savoir-Faire Valley/Isabelle Vautier "Quand je serai grand, je serai Chevalier"  Ja jälleen käännyin googlen puoleen " Kun kasvan isoksi olen Ritari". Veikkaan että ranskankielentaitoisilla voisi olla jotain sanomista näihin käännöksiin. Aloitettu 18.1.2012.

HassutusJatko no 4.

Sitten yksi MUUU. Tralalaan "Petitte Vache". Aloitettu 19.1.2012.

HassutusJatko no 5.

C Mon Monde "Toc, Toc, Toc..." Aloitettu 20.1.2012.

Tuli tässä muuten pyrittyä jäseneksi Yahoo Groupsin CCN ja LHN ryhmään! Ja nyt en tiiä mitä pitää tehdä... Pitäs kai esitellä itsensä, mutta kun en tiiä ees ketä muita siellä on! Kaikkeen sitä pitää nokkasa työntää.

 

Seuraavaksi haluisin tehdä ihan kaikkea muuta kuin pistellä. Viime vuoden ulkomaanreisulla ostettu olkihattu pitäs duunata. Se on aivan ihana, mutta beigestä langasta neulottu rusetti on aika mitään sanomaton koriste. Ja voip olla, että vajaan 20 kg painon pudotuksen vuoksi pitäs vähän katsella tuota vaatekaappia, että mitä vaatetta kesämaahan ottaa mukaan. Ihanaa kohta lennetään!!!