Osallistuin tässä siis Lennun järjestämään jouluvaihtoon. Viimetipassa vieläpä. Joulu on ihmisen parasta aikaa! Jouluun liitty paljon lämpimiä muistoja ja saamani paketin mukana tullut kirje lämmitti sydäntä, sielua ja mieltä. Kerrassaan ihanan paketin siis sain Irmeliltä.
 
 Joulupuu on rakennettu joulu on jo ovella. Namusia ripustettu ompi kuusen oksilla.

Kuusen pienet kynttiläiset valaisevat kauniisti. Ympärillä lapsukaiset laulelevat sulosti.

Kerrassaan ihana paketti, kaikki niin kaunista. Mallinkin tunnistan De fil en aiguille lehdestä. Minullakin on se lehti ja olen ihastellut mallia. Lämpimästi hän kiittää paketistaan.
 
Minä pistelin Jaanalle lumiukon ja lumihiutaleita. Lumiukko animaatio on katsottava joka joulu ja kun Jaana ilmoitti tykkäävänsä lumiukoista ja lumihiutalaiste kaikenlainen valinta oli tehty. Elikkäs minun joululauluni oli "Walking in the air" Howard Blaken kaunis kappale edellä mainitusta animaatiosta.
 
  
Lumiukot ja lumihiutaleet oli siis teema ja tuo sammakko hyppäsi kuokkimaan sillä jokaisissa hyvissä kemuissa on yksi kuokkavieras. Näin siis myös lumibileissä. Niin ja eihän lumiukkoa voinu ihan yksin matkaan laittaa. Muotit on ostettu muuten mielenkiintoisesta putiikista Ullanunelma.  Malli on Isabelle Vautierin "White Spirit" ja sitä on hiukan karsittu ja muokattu. Aivan ihana malli, jos saa itte sanova.
Kaikenlasita on tullut pisteltyä, mutta niitä ei voi näytellä julkisesti... Vielä  RR etenee minulla on menossa jo 6/9 eli Marjan villagessa rakennustyöt ovat vauhdissa. Lauantaina on Oupsin pikkujoulut ja jännittää kovasti Oupsin pikkujouluvaihto. Kaikenlaista sutinaa on ollut jo etukäteen.
 
Kuulostellaan taas....