Hep taas. Miekkii sain Oupsin Sydänvaihdossa jottain ja se toimitettiin minulle hyvin myöhään eilen illalla ja mitä sykähdyttävimmin seremonioin. Seremonioista ei sen enempää kuin, että sydänhalavaus oli lähellä kahdella ihmeisellä, että toisiaan sydänvaihto. Sadan metrin matkaa ajettiin sitten eestaa autolla yhdeksän pintaan eilen illalla, kun meillä ei oo niitä katuvaloja ja jotkut ihmiset pelkää kuollakseen pimeää. Niin miksihän ne jotkut sitten menee asumaan valottomille seuduille?! Jos se on sitä huumaa jostain.

Loppujenlopuksi pääsin raatelemaan ihanaisen paketin auki. Paketti oli Ritvalta, hällä ei oo blogia, mutta veikkaan, että tunnette hänet. "Lähetin" säikähdyksestä, hänen huomattuaan lähetyksen jääneen kotiin, oisi pitänyt jo heti arvata et kyseessä oli Ritva, mutta olin just Zumbannu aivot pihalle, niin ei sytyttänyt ennen kuin näin kortin allekirjoituksen ja silloin sanoinkin yksin ja ääneen, että TIETENKIN! Ja voi pyhä Pietari ja kymmenittäin enkeleitä kuinka ihanan paketin mie sainkaan!!!! Kahtokkeepa näitä kuvia!

Ihana! Ritva on kyllä mun idolli! Ja sit ne kaksi syrän lisuketta jotka eivät saaneet liittyä pistelyihin olivat kynttelikkö ja magneetti. Aivan ihanat nekin.

Ihmeisellä on siis joskus onnen päiviä. Vaikka polovi huutaa tuskaa viime aikaisten liikuntaharjoitteiden johdosta niin aina tapahtuu jottain kivvaakin...

Moi ensi kertaan!