Kiitoksia kaikille ihanaisista kommenteista.

Olen ollut hiukan saamaton tämän blogini kanssa. Mutta ei aina jaksa ja silloin kun ei jaksa niin minkäs teet. Kaikenlaisten asioiden kanssa pitää välillä painiskella. Eikä pienin painikaveri ole ollut tuo vaaniva pistelyhaluttomuus. Taas on kertynyt liikaa kaikenlaista. Tai siis haluaa pistellä, mutta ei tiiä mitä pistelis, kun pisteltävää ois niin paljon.  Nytpä sitten pidinkin pientä taukoa, jonka jälkeen taas uudella innolla isken kiinni ja pistelen.

Pienoinen etelän reissu virkisti tässä myös kummasti. Tai no, jälkitauti jäi matkakuumesta. Korvatulehdus ja ääni on taasen kerran karannut jonnekkin. Lieneekö jäänyt sinne etelänmaille. Jospa tämä tästä, ensi viikolla tarviisin kyllä kipeästi toimivaa äänitorvea, joten kaikki peukut ja pottuvarpaat pystyyn siellä. Jotta äänentoisto saadaan toimivaan kuntoon edes auttavasti.

Pieni pistelykatsaus. Salaisiajuttuja olen pistellyt hikihatussa aina kun kerkiän. Paljon näkyvää ei ole vielä saatu aikaiseksi. Tädin verhokin edistyy, yli puolet selätetty.  Se on vaan niin ruttuinen tapaus etten viitti eistellä täällä ennen kuin saan pisteltyä loppuun ja näytettyä silitysrautaa sille.

Esiteltäviä juttuja on seuraavasti... Helmikuussa oli PP:stä pistelyn alla Tuulan kirjaimet. Tuulalla oli mukana jopa oma lanka niin tämä oli helppoa kuin lapsen leikki.   Vaikka kyllä minä pääni puhki mietin että mitä ja mihin, kirjaimiahan on niin paljon ja malleja vielä enemmän.  Tässäpä olisi jälkeä.

B:n malli on De fil en aiguille -lehdestä n:o 24 (2007) ja A sekä C ovat Lejeunen Cross stitch BIBLESTÄ malli n:o 331. Ihana oli pistellä ja suunnitella näitä. Tykkään itsekin kovasti tästä DMC:n 115 langasta.

Seuraavaksi on sitten esittelyssä kaksi Biscornua, jotka tein ystävänpäivänä kahdelle ystävälle. En ruukaa laittaa ystävänpäivä kortteja. Niitä on kiva kyllä saada ja jokaisen kortin kohdalla tunnen kyllä piston sydämmessäni ja sepäs toimikin tässä vähän niin kuin innoittajan muutaman muun seikan lisäksi. Ystävänpäivähän on joka päivä?

Tämän tein Oupsin Jaana E:lle. Arvannette mistä kirjasta mallin kaivelin. No, Valerie Lejeunen "Repertoires des frises" malli n:o 61 ja lankoina DMC:n 3777 ja Carrie´s Greationsin "Shadow".

Ystävänpäivän aikoihin tein myös toisen biscornun nyt Minnalle. Samasta kirjasta kuin edelliseen löysin mallin n:o 483 ja lankoina käytin DMC:n 3777 ja Pomme de pinin "Eeureail en pyjama". Biscornulaskurissa lähenee näköjään kolmenkymmenen pyöreä luku.

Tässä kuussa olen sitten pistellyt kaikenlaista joista en voi näyttää kuin tämän yhden jutun...

Kyseessähän on tietysti joka kuukautinen PP ja tällä kertaa Teijalle. Hää vinkkaili jotain viimepostaukseni yhteydessä niin yritin keksiä jotain yhtä veikeää kuin Lennulle.  Ja koska hänen työhönsä tuli pistelemän lempipisteltyeläin... Olikohan se sanavalinta just noin, mutta jotain sinne päin kuitenkin. Minulla pyöri mielessä vaikka jos sun minkälaisia öttimönkijäisiä... Mutta tämä koirulais juttu näytti syötävän ihanalta ja olen toivonut pääseväni näitä veitikoita joskus pistelemään. Koirat ovat lehdestä De fil en aiguille n:o 4, 2002 nappasin nämä kaksi isommasta koira poppoosta jonka nimi oli "Les petits toutous". Kuvassa kaverukset yrittävät kiivetä kirjaimen, muistaakseni N -kirjaimen, päälle. Jätin sen pois kuvasta ja lisäsin pienen perhosen. Malli on lehdestä De fill en aiguille février 2001.

RR rintamalta sen verran, että sain juur valmiiksi Minnan RR:n ja olen sen luovuttanutkin eteenpäin ja nyt oottelen sitten toiseksi viimeistä kyllää kyläilylle matalaan majaani. Jäljellä oon siis enää Tuula ja Lennu joiden kyliin pistelen talosen. Yllättävän nopeasti tuo aika sujahtaa sormien välistä ja lankojen lomista... PP rintamalla ensi kuussa pistellään Virpille ja näitä PP:tä onkin vielä muutama jäljellä. Hurjasti on tullut hankittua kaikenmoisia malleja ja lankoja... Mutta sitä aikaa vaan ei näy myytävänä minkään kaupan listoilla.    

Et silviisiin, kattellaan tässä taas milloin ois jotain näytettävää pistelyrintamalla ja milloin jaksan pittailla. Oikein aurinkoista pääsiäistä kaikille teille.